Ειδήσεις

«Δίνει» Ρονάλντο ο Νάνι

Την δόξα για τον εαυτό του ήθελε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή φοβήθηκε να εκτελέσει πρώτος; Ό,τι και από τα δύο να ισχύει ήταν επιθυμία του ίδιου του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να εκτελέσει το 5ο πέναλτι όπως… μαρτύρησε ο Νάνι, διαψεύδοντας παράλληλα τα λεγόμενα του συμπαίκτη που έκανε λόγο για προτροπή του προπονητή του.

Την δόξα για τον εαυτό του ήθελε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή φοβήθηκε να εκτελέσει πρώτος;

Ό,τι και από τα δύο να ισχύει ήταν επιθυμία του ίδιου του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να εκτελέσει το 5ο πέναλτι όπως… μαρτύρησε ο Νάνι, διαψεύδοντας παράλληλα τα λεγόμενα του συμπαίκτη που έκανε λόγο για προτροπή του προπονητή του.

«Ο Κριστιάνο ζήτησε να χτυπήσει το τελευταίο πέναλτι. Εγώ είπα στον προπονητή μου ότι θα δεχόμουν να εκτελέσω όποτε μου ζητούσε. Δεν ήταν πρόβλημα για μένα, καθώς στη διαδικασία αυτή υπάρχει το στοιχείο της τύχης. Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι», ήταν τα λόγια του πρώην συμπαίκτη του Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νάνι εκτέλεσε εύστοχα το 3ο πέναλτι της Πορτογαλίας, λίγο πριν ο Μπρούνο Άλβες σημαδέψει το δοκάρι του Κασίγιας, στην μοιραία όπως εξελίχθηκε 4η εκτέλεση της ομάδας του Πάουλο Μπέντο.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x