Stoiximan Super League

Προβάρει τα «κίτρινα» ο Αργυρόπουλος

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Λεωνίδα Αργυρόπουλου στον Άρη. Ο 22χρονος μέσος υποβλήθηκε χθες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κόρινθο, να μαζέψει τα πράγματά του και να συλλέξει όλα εκείνα τα έγγραφα που θέλει ο γιατρός των «κίτρινων», Βαγγέλης Πανταζής, από δύο επεμβάσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Λεωνίδα Αργυρόπουλου στον Άρη.

Ο 22χρονος μέσος υποβλήθηκε χθες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κόρινθο, να μαζέψει τα πράγματά του και να συλλέξει όλα εκείνα τα έγγραφα που θέλει ο γιατρός των «κίτρινων», Βαγγέλης Πανταζής, από δύο επεμβάσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο Κορίνθιος χαφ θα βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο Αργυρόπουλος έχει πάρει ήδη ειδικό πρόγραμμα από τον Μάκη Κατσαβάκη για όσο διάστημα δεν είναι στην συμπρωτεύουσα.

Την προηγούμενη σεζόν ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο είχε 14 συμμετοχές από ένα αυτογκόλ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x