Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Από νωρίς αποφάσισε να γνωστοποιήσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο φιλικό με την Ελ Γιαΐς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μπουμσόνγκ -αλλά και τον νεαρό Χουχούμη- ενώ διατηρεί στο αρχικό σχήμα τον Αντώνη Πετρόπουλο (που σκόραρε και στα δυο προηγούμενα ματς).

Από νωρίς αποφάσισε να γνωστοποιήσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο φιλικό με την Ελ Γιαΐς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μπουμσόνγκ -αλλά και τον νεαρό Χουχούμη- ενώ διατηρεί στο αρχικό σχήμα τον Αντώνη Πετρόπουλο (που σκόραρε και στα δυο προηγούμενα ματς).

Πιο συγκεκριμένα, η ενδεκάδα του «τριφυλλιού» θα αποτελείται από τους εξής: Κοτσόλη, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Χουχούμη, Χριστοδουλόπουλο, Μαρίνο και Πετρόπουλο.

Όσο για το σχήμα, αυτό θα είναι 4-2-3-1 και θα διαμορφωθεί ως εξής: Τερματοφύλακας ο Κοτσόλης, στα άκρα της άμυνας οι Σπυρόπουλος (αριστερά), Βύντρα (δεξιά) και δίδυμο στα στόπερ οι Μπουμσόνγκ-Βελάσκες. Στα χαφ θα βρεθούν οι Βιτόλο-Ζέκα, στην τριάδα μπροστά τους οι Χουχούμης (αριστερά), Χριστοδουλόπουλος (επιτελικός), Μαρίνος (δεξιά) και προωθημένος ο Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x