Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Μαζί με την πρόκριση κέρδισε και το χαμόγελο για τον Σισόκο

Ηταν σαφές από την πρώτη ανάγνωση και εξέταση του βιογραφικού των ποδοσφαιριστών που απέκτησε, μέχρι ώρας, αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ότι ο Σισοκό ήταν αυτός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο «Φιρ Παρκ» ο 22χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού έδωσε το πρώτο σοβαρό τεκμήριο για την αξία και τις προοπτικές του, εξήγησε ελαφρώς για ποιο λόγο έκρινε σκόπιμο η Βόλφσμπουργκ να επενδύσει επάνω του πριν από μερικούς μήνες.

Ηταν σαφές από την πρώτη ανάγνωση και εξέταση του βιογραφικού των ποδοσφαιριστών που απέκτησε, μέχρι ώρας, αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ότι ο Σισοκό ήταν αυτός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο «Φιρ Παρκ» ο 22χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού έδωσε το πρώτο σοβαρό τεκμήριο για την αξία και τις προοπτικές του, εξήγησε ελαφρώς για ποιο λόγο έκρινε σκόπιμο η Βόλφσμπουργκ να επενδύσει επάνω του πριν από μερικούς μήνες.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Ο Ιμπραΐμ Σισόκο έχει ήδη αρχίσει να δείχνει ότι μοιάζει με κανονικό ποδοσφαιριστή. Κι αν καταφέρει να απαντήσει καταφατικά στην ερώτηση που έμεινε στους Πορτογάλους, τον καιρό που τον παρακολουθούσαν, σχετικά με το αν μπορεί ή όχι να σκοράρει, είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Σισοκό είναι μια καλή ένδειξη της ικανότητας του Ζεσουάλντο Φερέιρα να βρίσκει ποδοσφαιριστές με ικανότητα. Ο Πορτογάλος έχει πείσει ότι μπορεί να βρίσκει καλές περιπτώσεις στη σχέση «αξία – κόστος». Και αρχίζει να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό αυτών που επέμεναν όχι μόνο στην παραμονή του αλλά και στην εξέλιξή του σε μάνατζερ του Παναθηναϊκού.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τις σημερινές, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να περιμένει μεγαλύτερη βοήθεια από τον προπονητή του, ο οποίος προωθεί πιτσιρικάδες, τους οποίους εκπαιδεύει και συγχρόνως φέρνει πάμφθηνους ποδοσφαιριστές που δεν μοιάζουν με πεταμένα λεφτά.

Είναι οι ποδοσφαιριστές που πήρε και παίρνει αυτό το καλοκαίρι ο Φερέιρα αρκετοί και ικανοί για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να είναι επαρκώς ανταγωνιστικός; Πολύ νωρίς για να το εκτιμήσει κανείς. Όμως με αυτά που (δεν) ξόδεψε, δεν θα μπορούσε να ζητήσει να δει περισσότερα από τα πρώτα σημάδια των καινούργιων παικτών του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x