Ελλάδα

Περιμένοντας το… «si» για Φώτση

Την απάντηση της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην πρόταση που έκανε για την Αντώνη Φώτση περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν την προσφορά τους στην ιταλική ομάδα, δίνοντας 500.000 ευρώ, ενώ εφόσον υπάρξει θετική απάντηση, ο «Batman» θα υπογράψει για τρία χρόνια έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Οι λόγοι που προσφέρουν γη και ύδωρ για τον 31χρονο άσο οι Κυπελλούχοι Ελλάδος και οι δυσκολίες στην υπόθεση.

Την απάντηση της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην πρόταση που έκανε για την Αντώνη Φώτση περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν την προσφορά τους στην ιταλική ομάδα, δίνοντας 500.000 ευρώ, ενώ εφόσον υπάρξει θετική απάντηση, ο «Batman» θα υπογράψει για τρία χρόνια έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μεταγραφή εξαρτάται από τους δευτεραθλητές Ιταλίας, καθώς ο Φώτσης θα επέστρεφε ευχαρίστως στον Παναθηναϊκό για τρίτη φορά (μετά το 2002 και το 2008), ειδικά με ένα τόσο καλό-δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών-συμβόλαιο. Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα του Μιλάνου έχει κάνει το σχεδιασμό της υπολογίζοντας στον Αντώνη Φώτση και είναι απίθανο να βρεθεί τώρα στην αγορά κάποιος κοινοτικός με τη δική του αξία. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει ενισχυθεί σημαντικά (πήρε Λάνγκφορντ, Μπαζίλε, Στίπτσεβιτς, ανανέωσε με Χέρστον) και δεν θα πει εύκολα το «si».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (που είχε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού την πρώτη κρούση στους Ιταλούς) και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλουν πολύ τον Φώτση. Όχι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για αγωνιστικούς. Ο διεθνής άσος είναι ικανός να πλαισιώσει ιδανικά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη γραμμή των ψηλών.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν ακόμη ψηλό, ενώ συνεχίζονται και οι προσπάθειες για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x