Stoiximan Super League

Ένας κολοσσός για την ΑΕΚ!

Μια επενδυτική εταιρία, πραγματικός κολοσσός ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος σήμερα στα Σπάτα, η τράπεζα Seymour Pierce και ο ιδιοκτήτης της, Κιθ Χάρις, οι οποίοι έχουν συμμετοχή στα μεγαλύτερα ντιλ της Premier League, βρίσκονται πίσω από τον Δημήτρη Βιντιάδη!

Μια επενδυτική εταιρία, πραγματικός κολοσσός ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος σήμερα στα Σπάτα, η τράπεζα Seymour Pierce και ο ιδιοκτήτης της, Κιθ Χάρις, οι οποίοι έχουν συμμετοχή στα μεγαλύτερα ντιλ της Premier League, βρίσκονται πίσω από τον Δημήτρη Βιντιάδη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιθ Χάρις φέρεται διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει τα χρέη και σταδιακά να αναλάβει την ΑΕΚ.

Ο Δημητρέλος είχε εδώ και αρκετές μέρες το χαρτί του Δημήτρη Βιντιάδη που είναι ο μεσάζων στα χέρια του, αλλά το κράτησε μυστικό. Σήμερα, όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις έκανε λεπτομερή ανάλυση στα μέλη του Δ.Σ. παρουσιάζοντας τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Βέβαια, η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και πρέπει να υπάρξει αρκετή υπομονή, διότι για να ολοκληρωθεί η συνεργασία, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος με τον χρόνο που εκτιμάται πως θα τελειώσει η ιστορία να υπολογίζεται σε δύο μήνες. Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο όνομα εμπλέκεται στα της ΑΕΚ.

Διαβάζοντας το βιογραφικό του Κιθ Χάρις, αντιλαμβάνεται κανείς πως αν το θέμα προχωρήσει, η ΑΕΚ θα αποτινάξει τη μιζέρια του τελευταίου διαστήματος και θα αλλάξει οριστικά επίπεδο. Πρόκειται για έναν επενδυτή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Πελάτες του ήταν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ταξίν Σιναβάτρα, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, ενώ ήταν εκπρόσωπος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Ράντι Λέρνερ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την Άστον Βίλα. Ακόμη, ήταν επικεφαλής του γκρουπ που το 2010 προσπάθησε να πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς.

Με βάση το προφίλ του Κιθ Χάρις, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει πως θα έρθει στην Ελλάδα και θα σκορπίσει αλόγιστα χρήματα δεξιά και αριστερά και ως επενδυτής θα θελήσει να προστατέψει την επένδυσή του, δηλαδή την ΑΕΚ.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, είναι ο σύμμαχος που έχει στο πλευρό του ο Δημήτρης Βιντιάδης και πλέον απαιτείται η νυν διοίκηση της ΑΕΚ να παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και να προχωρήσει αυτή η κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί ικανή να αλλάξει την ιστορία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x