Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Τι θα μας λείψει από τη φετινή Superleague

Πολλά, αλλά κυρίως παίκτες και συμπεριφορές. Ελπίζουμε τουλάχιστον το κενό τους να καλυφθεί -έστω εν μέρει- από νέους ήρωες, οι οποίοι θα πάρουν το ψυχαγωγικό κομμάτι του ρόλου τους στα σοβαρά.

Πολλά, αλλά κυρίως παίκτες και συμπεριφορές. Ελπίζουμε τουλάχιστον το κενό τους να καλυφθεί -έστω εν μέρει- από νέους ήρωες, οι οποίοι θα πάρουν το ψυχαγωγικό κομμάτι του ρόλου τους στα σοβαρά.

-Ο Ντέλος ο Καφές με το νούμερο «1» στη φανέλα και η ευκολία που παρέιχε στις ποδοσφαιροκουβέντες: όταν προσπαθούσες να περιγράψεις σε κάποιον σε ποια θέση αγωνίζεται ένας παίκτης τον οποίο αγνοούσε, έλεγες ένα «στο κέντρο μωρέ, γενικώς, θέση Καφές, ξέρεις...» και καθάριζες.

-Ο Στιβ Μπέλεκ και η προσπάθεια των παλιοντολόγων να ανακαλύψουν την πραγματική του ηλικία.

-Ο Χουάν Κάρλος Τόχα και οι συνεντεύξεις από πρώην γκόμενές του, οι οποίες εκθείαζαν το... μακρινό του σουτ (μαζί, πανηγύριζαν και τα σάιτς που θα έπαιρναν μερικές χιλιάδες χιτς από το τίποτα).

-Η αρχοντο-μπάκα του Μάριο του Μπρέσκα που ανεβοκατέβαινε περήφανη σε κάθε επέλασή του. Ευελπιστούμε ότι η Παναχαϊκή θα ανέβει του χρόνου, έτσι ώστε να την θαυμάσουμε για άλλη μια φορά.

-Η αρχοντιά του Γιοσού Σαριέγκι και το επαναστατικό πνεύμα του, στοιχεία-κόσμημα για το φτωχό σε προσωπικότητες ποδόσφαιρό μας.

-Ο Πατρίκ Ντιμπαλά και οι φιλότιμες προσπάθειές του να μιμηθεί το στυλ του Ντορζ Κουεμάχα (δεξί πόδι σε ορθή γωνία με τον κορμό, σε προσπάθεια για σουτ). Βέβαια, για να λέμε όλη την αλήθεια, Κουεμάχα δεν γίνεσαι. Γεννιέσαι.

-Ο Κώστας Χαλκιάς διότι ήταν αναμφίβολα ένας από τους κορυφ... Ουπς, άκυρο.

-Η αθώα γκριμάτσα που προσπαθούσε να σχηματίσει στο πρόσωπό του ο Μπρούνο Τσιρίλο, δευτερόλεπτα αφότου είχε πετσοκόψει αντίπαλο με τάκλιν. Ιταλός αμυντικός: Επάγγελμα και ιδιότητα μαζί.

Πιθανά αντίβαρα

-Γιάγκο Φερνάντεζ: Όταν στην πρεμιέρα σε ντριμπλάρει και σε περνάει σαν σταματημένο ο Σανκαρέ, τι περισσότερο μπορείς να μας προσφέρεις; Α, το βρήκα: Να ξεκινήσει 10 μέτρα πίσω σου ο Πάντελιτς και να σε περάσει στο σπριντ.

-Νούνο Κοέλιο: Όσο άμπαλος και να είσαι, αποκλείεται να αποδειχθείς μεγαλύτερος απατεώνας από τον διάσημο συνεπώνυμό σου.

-Χρήστος Μελίσσης: Είσαι μόλις 29. Εδώ και τέσσερα χρόνια δέχεσαι τη χλεύη του ποδοσφαιρικού κόσμου για το κόστος της μεταγραφής σου από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ. Φέτος επιτέλους λευτερώθηκες και πήγες στον Πανθρακικό. Δείξε μας τι αξίζεις και κλείσε στόματα.

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x