Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Ευρω-μαντεψιές

Φίλες και φίλοι, για μία ακόμη χρονιά είμαστε κοντά σας με τη μαγική μας σφαίρα σε φουλ φόρμα, για να σας πούμε τι πρόκειται να συμβεί στους ομίλους του Τσάμπιονς. Όχι για να ποντάρετε χρήματα ή να επενδύσετε ελπίδα αλλά έτσι, για να μην αγχώνεστε άδικα μέχρι το Δεκέμβρη.

Φίλες και φίλοι, για μία ακόμη χρονιά είμαστε κοντά σας με τη μαγική μας σφαίρα σε φουλ φόρμα, για να σας πούμε τι πρόκειται να συμβεί στους ομίλους του Τσάμπιονς. Όχι για να ποντάρετε χρήματα ή να επενδύσετε ελπίδα αλλά έτσι, για να μην αγχώνεστε άδικα μέχρι το Δεκέμβρη.

Α’ όμιλος: Οι Κροάτες θα παλέψουν τίμια αλλά θα πάρουν ελάχιστους πόντους. Οι Ουκρανοί θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση, αλλά μάλλον θα τη χάσουν. Η Πόρτο θα βγει περίπατο πρώτη και η Παρί δεύτερη, εκτός αν επαναστατήσει ο Ζλάταν και τα κάνει όλα ρόιδο.
Πιθανότητες πρόκρισης: Πόρτο 50%, Παρί Σεν Ζερμέν 25%, Ντ. Κιέβου 20%, Ντ. Ζάγκρεμπ 5%.

Β’ όμιλος: Θα είναι «θέμα στιγμής, θέμα γιορτής», που έλεγε και η διαφήμιση. Όπως ακριβώς και πέρυσι, θα έχουμε τον κακό χαμό μέχρι το τέλος.
Πιθανότητες πρόκρισης: Άρσεναλ 30%, ΟΣΦΠ 25%, Σάλκε 25%, Μονπελιέ 20%.

Γ’ όμιλος: Αλλόκοτο γκρουπ, με τη Μίλαν αποψιλωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν, τη Μάλαγα να παίρνει τα πάνω της με τις μεταγραφές Σαβιόλα και Σάντα Κρους, τη Ζενίτ ερωτηματικό και την Άντερλεχτ κομπάρσο.
Πιθανότητες πρόκρισης: Μίλαν 30%, Μάλαγα 30%, Ζενίτ 30%, Άντερλεχτ 10%.

Δ’ όμιλος: Δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίστηκε «όμιλος του θανάτου». Η Ρεάλ θα περάσει ως πρώτη, η Σίτι ως δεύτερη, ενώ Γερμανοί και Ολλανδοί θα παλέψουν για το ΟΥΕΦΑ.
Πιθανότητες πρόκρισης: Ρεάλ Μ. 50%, Μάντσεστερ Σίτι 50%, Ντόρτμουντ 0%, Άγιαξ 0%.

Ε’ όμιλος: Η Σαχτάρ θα κάνει 1-2 «κηδείες», ως συνήθως, αλλά δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο πρόκρισης Ιταλών και Άγγλων.
Πιθανότητες πρόκρισης: Γιουβέντους 50%, Τσέλσι 40%, Σαχτάρ 10%, Νόρτζελαντ 0%.

ΣΤ’ όμιλος: Οι Γερμανοί θα κάνουν περίπατο, η Βαλένθια θα έχει μια σχετική ενόχληση από τη Λιλ -όχι όμως ικανή να της στερήσει την πρόκριση- ενώ οι Λευκορώσοι θα προσφέρουν στον όμιλο... το κρύο.
Πιθανότητες πρόκρισης: Μπάγερν Μ. 60%, Βαλένθια 25%, Λιλ 15%, Μπάτε Μπορίσοφ 0%.

Ζ’ όμιλος: Πίσω από την «Μπάρτσα» θα στριμωχτεί η Μπενφίκα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ρώσων. Τιμητική συμμετοχή για τη Σέλτικ, που θα προσπαθήσει να μη γίνει ο φετινός περίγελως του θεσμού.
Πιθανότητες πρόκρισης: Μπαρτσελόνα 70%, Μπενφίκα 25%, Σπαρτάκ Μ. 25%, Σέλτικ 0%.

Η’ όμιλος: Περισσότερο εξω-αγωνιστικό το ενδιαφέρον, λόγω της μακρόχρονης βεντέτας μεταξύ Τούρκων και Άγγλων οπαδών. Η Γιουνάιτεντ περνάει έτσι ή αλλιώς, την ακολουθεί η Γαλατά, η τίμια Μπράγκα συνεχίζει στο Europa και ο -επίσης τίμιος- Παντελής Καπετάνος κερδίζει με τις εμφανίσεις του μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Πιθανότητες πρόκρισης: Μάντσεστερ Γ. 60%, Γαλατασαράι 35%, Μπράγκα 5%, Κλουζ 0%.

Υ.Γ. Το Γιουρόπα Λιγκ θα συζητηθεί ξεχωριστά, από πρώτη ματιά πάντως προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κερδίσει μέσα-έξω τη Μάριμπορ και να μαζέψει τουλάχιστον 6 βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x