Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Να γιατί δεν ήρθε ο Ντελ Πιέρο στον Ολυμπιακό...

... aka «Υποθέσεις εργασίας για ποδοσφαιρόφιλους με ζωηρή φαντασία».

... aka «Υποθέσεις εργασίας για ποδοσφαιρόφιλους με ζωηρή φαντασία».

-Γιατί ενώ ήταν έτοιμος να πει το «ναι» ο αδερφός του τον ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κατεθέσει στην πραγματικότητα πρόταση, αλλά απλά έχει «βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του». Vo-li-do-sko... cosa? τον ρώτησε με έκδηλη την απορία στα μάτια και αποχώρησε από την αίθουσα.

-Γιατί την ύστατη ώρα έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον Ραφίκ Τζεμπούρ, στο οποίο έγραφε: «Gia na mou pareis ti fanela me to “10”, tha prepei prwta na me akrotiriaseis gia na ti vgaleis apo panw mou. Bring it on, you old Italian sissy!» και σκέφτηκε ότι δεν είναι καιρός για να μπλέκει σε τσαμπουκάδες.

-Γιατί τον πρόλαβε στο νήμα ο «ντόπερμαν, ροτβάιλερ, μπήγω τους κυνόδοντές μου στη μηριαία αρτηρία των αντίπαλων χαφ τρεις φορές σε κάθε παιχνίδι, δύο Σιμάο και που ‘σαι ακόμα...» Ντιακιτέ.

-Γιατί τον είχε πάρει από νωρίς το απόγευμα τηλέφωνο ο Ρονάλντο για να του κλαφτεί και δεν έλεγε να το κλείσει με τίποτα το ρημάδι...

-Γιατί αφουγκράστηκε ότι η φίλαθλη κοινή γνώμη στην Ελλάδα είναι διχασμένη ανάμεσα σε αυτούς που προτάσσουν την ποδοσφαιρική του αξία και αυτούς που τον θεωρούν τελειωμένο επειδή σε δύο μήνες κλείνει τα 38 -και δεν ήθελε να κακοκαρδίσει τους δεύτερους.

-Γιατί πληροφορήθηκε ότι οι πτήσεις της Alitalia από Αθήνα για Τορίνο δεν πηγαίνουν απευθείας, παρά μόνο μέσω Νάπολι και Ρώμης, δεδομένο που κρίθηκε ως μειωτικό για την προσωπικότητά του.

-Γιατί το ΥΠ.ΕΞ. απέστειλε σε όλα τα Μέσα σημείωμα με το οποίο τους απαγόρευε a priori να χρησιμοποιήσουν το «Μεγαλέξανδρος» στα κείμενά τους διότι, όπως ισχυρίστηκε, θα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος διπλωματικού επεισοδίου με τη Fyrom. Τα Μέσα αρνήθηκαν, αλλά αφού ο «Πιντουρίκιο» δεν ήρθε δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε. Δεν πειράζει, καταγράφηκε τουλάχιστον μια νίκη της ελευθεροτυπίας απέναντι στους δυνάστες της.

-Last but not least, γιατί το θέμα πήρε έκταση στον Τύπο χωρίς να συντρέχει λόγος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο «Αλεξ» είναι low profile τύπος και δεν επιζητεί τη δημοσιότητα, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός ως σωματείο δεν θέλει να μπλέκεται το όνομά του στην επικαιρότητα κάθε τρεις και λίγο για ψύλλου πήδημα. Στο φινάλε δίκιο έχουν και οι δύο. Μια απλή προσέγγιση έγινε, ανθρώπινη και φιλική, υπήρχε πραγματικά λόγος να γίνει η τρίχα τριχιά;

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x