Stoiximan Super League

Με πάθος και με τσαμπουκά

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και το Σάββατο δοκιμάζεται στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Φερέιρα έχει διακρίνει πως οι ποδοσφαιριστές του στα πρώτα 45λεπτα παρουσιάζονται «αναιμικοί» και προσπαθεί να τους περάσει το πνεύμα του «μαχητή». «Παίζει» και η Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Ατρόμητο. Συνάντηση Δήμου-Ερασιτέχνη με θέμα το γηπεδικό. Σε προφορικές συμφωνίες για την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ήρθε ο Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και το Σάββατο δοκιμάζεται στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό.

Ο Φερέιρα έχει διακρίνει πως οι ποδοσφαιριστές του στα πρώτα 45λεπτα παρουσιάζονται «αναιμικοί» και προσπαθεί να τους περάσει το πνεύμα του «μαχητή».

Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι το «τριφύλλι» παρουσίαζε αυτή την… αδιαφορία στα πρώτα 45 λεπτά.

Γενικά, με τον Φερέιρα στον πάγκο, αν εξαιρεθεί το δίμηνο με τον Λέτο στα καλά του που ο Παναθηναϊκός έμπαινε δυναμικά στα ματς και τα κέρδιζε από το πρώτο ημίχρονο, όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με τον Πορτογάλο στον πάγκο, το «τριφύλλι» δεν παρουσιάζεται όπως πρέπει στα πρώτα 45λεπτα των αγώνων του. Εξαιρουμένων των ντέρμπι, που έχουν διαφορετική προσέγγιση από όλους. Το έμπειρο μάτι του Φερέιρα έχει διακρίνει το πρόβλημα και παρόλο που του λείπουν οι 11 διεθνείς από την ομάδα, σε κάθε προπόνηση τονίζει το θέμα στους ποδοσφαιριστές του.

Μαζεύει γνώμες για την Λεωφόρο ο Αλαφούζος

Συνάντηση με πολιτικούς μηχανικούς είχε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος άκουσε διάφορες απόψεις. Μάλιστα, υπάρχουν και προφορικές συμφωνίες πως με ένα μικρό μάζεμα του κόστους, μπορεί ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αφού τα περισσότερα χρήματα για αυτό, είναι για την αλλαγή χλοοτάπητα η οποία διαρκεί και 3 μήνες.

Παίζει και η Νέα Σμύρνη για έδρα του ΠΑΟ με Ατρόμητο

Πολύς λόγος έχει γίνει με το που θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο λόγω της συναυλίας του Φοίβου. Οι «πράσινοι» έβλεπαν την Τρίπολη, την Πάτρα και την Νέα Σμύρνη ως επικρατέστερα και αύριο η Σούπερ Λίγκα θα αποφασίσει που θα γίνει το παιχνίδι. Της Τρίπολης δεν χωράει τα διαρκείας, της Πάτρας είναι μακριά και δεν είναι καλός ο χλοοτάπητας και της Νέας Σμύρνης αρχίζει και παίρνει πόντους στον αγώνα αυτό.

Συνάντηση Καμίνη-Μακρόπουλου

Ο Δήμος Αθηναίων με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις παλιότερα. Θέμα της κόντρας τους, τι άλλο, η Διπλή Ανάπλαση. Εδώ και λίγο καιρό όμως αυτό έχει αλλάξει. Μάλιστα, ο Δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο με στόχο την αγαστή συνεργασία τους.

Σκοπός του Συλλόγου και δεδομένη απαίτησή του, να δοθεί η Λεωφόρος στον Δήμο μετά την παράδοση του Βοτανικού. Μια και στο τελευταίο προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε, αυτό δεν ήταν και τόσο διακριτό. Και για αυτό, για να κερδίσει και ο Δήμος από αυτό το πρότζεκτ, ο Δήμαρχος ψάχνει να βρει χρηματοδότηση για τον Βοτανικό, αφού εάν τον βρει και γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τότε θα γίνει και το πάρκο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το κέντρο της Αθήνας θα πάρει την ανάσα που χρειάζεται από τα καυσαέρια που συσσωρέυονται…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x