Ελλάδα

«Με αυτή την ΚΕΔ, φαβορί ο ΠΑΟ…»

Τη δυσαρέσκειά του για τη μη αλλαγή στη σύνθεση της ΚΕΔ εξέφρασε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Συμφωνώ με τον κ. Γιαννακόπουλο. Με αυτή την ΚΕΔ είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση. Όμως μας αρέσει αυτό», τόνισε. «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη κανέναν Αγγελόπουλο», πρόσθεσε.

Τη δυσαρέσκειά του για τη μη αλλαγή στη σύνθεση της ΚΕΔ εξέφρασε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Συμφωνώ με τον κ. Γιαννακόπουλο. Με αυτή την ΚΕΔ είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση. Όμως μας αρέσει αυτό. Πέρυσι μας πήγε καλά», τόνισε. «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη κανέναν Αγγελόπουλο, παρά μόνο τον κόσμο του», πρόσθεσε.

Αναλυτικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τον νέο Ολυμπιακό: «Ξεκινάμε μια νέα σεζόν. Η ομάδα κατά 85-90% είναι ίδια, έχουμε νέο προπονητή. Πιστεύω πως θα πάμε καλά, θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα στην Ευρώπη και να πάρουμε πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

-την επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Για πρώτη φορά Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει τις τύχες πρωταθλητών Ευρώπης. Σίγουρα υπάρχει ρίσκο, αλλά είναι υπολογισμένο. Το σκεφτήκαμε, το είδαμε και μιλήσαμε μαζί του. Είναι μια συνειδητή επιλογή και τον πιστεύουμε».

-τη διατήρηση του κορμού της ομάδας: «Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Αυτή είναι η βασική αρχή που ακολουθήσαμε φέτος. Αυτό δεν συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά δεν ήταν κάθε φορά επιλογή μας να αλλάζουμε παίκτες. Κάποιοι ήθελαν να φύγουν».

-το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση: «Συμφωνούμε με τη δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου. Με την υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρώτη θέση και ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη. Στο ποδόσφαιρο βλέπουμε αλλαγές στην ΚΕΔ συνέχεια, αλλά στο μπάσκετ καμία. Και πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν αουτσάιντερ και ο Παναθηναϊκός το φαβορί. Εμείς ξεκινάμε ως αουτσάιντερ, αλλά μας αρέσει αυτό. Πήγε καλά πέρυσι».

-για τη συμβολή τους στην ΚΑΕ: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ούτε τους Αγγελόπουλους ούτε κανέναν, παρά μόνο τον κόσμο του, αρκεί να είναι κοντά στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x