Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Η αθλητικογραφία στον αυτόματο

Ή αλλιώς «Τα αυτονόητα πράγματα που θα βρούμε μπροστά μας στο φετινό Τσου Λου». Τόσο προβλεπόμενα όσο η εύστοχη κατάληξη μιας πάσας, όταν αυτή φεύγει από το πόδι του Τσάβι.

Ή αλλιώς «Τα αυτονόητα πράγματα που θα βρούμε μπροστά μας στο φετινό Τσου Λου». Τόσο προβλεπόμενα όσο η εύστοχη κατάληξη μιας πάσας, όταν αυτή φεύγει από το πόδι του Τσάβι.

1ος όμιλος
«Ααα, να δούμε τώρα τι θα κάνει η Πόρτο χωρίς τον Χουλκ... Μπορεί ο Μαρτίνεζ να σηκώσει το επιθετικό βάρος;»
«Ααα, θεωρητικά οι Κροάτες φαίνονται οι πιο αδύναμοι του ομίλου, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι διαθέτουν έδρα-φωτιά, έτσι;»
«Ααα, ήρθε άραγε επιτέλους η ώρα του Ζλάταν να σηκώσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο; Ααα, θα ξέρουμε τον Μάιο»
«Με Ταιβό, Βελόσο και Κράνιτσαρ στο ρόστερ φέτος, οι Ουκρανοί δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Άσε που όσοι ταξιδέψουν στο Κίεβο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη βαρυχειμωνιά...»

2ος όμιλος
«Ααα, θα προσπαθήσει άραγε ο Ζιρού να δώσει μια “απάντηση” στην πρώην ομάδα του;»
«Ααα, όλα τα λεφτά για την Άρσεναλ είναι ο Καθόρλα φέτος. Άμα λείπει, ποιος θα “ταϊζει” τους μπροστινούς, ο Ντιαμπί ή ο φούφουτος;»
«Ααα, φωτιά από τη μέση και μπροστά και με πολλά ερωτηματικά πίσω. Αν δεν εκμεταλλευτεί το “Καραϊσκάκης”, δεν πάει πουθενά».
«Ααα, κλασικοί Γερμανοί. Δεμένη ομάδα αλλά αν τους χαλάσεις το σχέδιο που έχουν στο κεφάλι τους, πελαγώνουν και παραδίνονται».

3ος όμιλος
«Ααα, μπορεί να μην έχουν την οικονομική επιφάνεια του παρελθόντος, αλλά με Σαβιόλα, Σάντα Κρους και Τουλαλάν μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε».
«Ααα, μια χαρά ομάδα, με Χουλκ και Βίτσελ στο οπλοστάσιό τους πλέον, πάνε για μεγάλα πράγματα. Άσε που όσοι ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη βαρυχειμωνιά...»
«Ααα, τι να λέει που μείνανε τρεις κι ο κούκος; Μίλαν είσαι, θα τη βρεις την άκρη στο τέλος...».
«Ααα, Μποκανί, Μπίλια, Βασιλέφσκι και τα λοιπά. Βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε».

4ος όμιλος
«Ααα, ο Κλοπ ξέρει τι κάνει. Κράτησε τους καλύτερους, πήρε και τον Ρόις και -αν τον υποτιμήσουν- θα κάνει πολλές ζημιές».
«Ααα, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον θρυλικό “Αίαντα”, που μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει χάσει την άιγλη του παρελθόντος, ωστόσο το “εργοστάσιο” στην Ολλανδία δεν έχει ξεχάσει την τέχνη της παραγωγής καλών παικτών».
«Ααα, η “βασίλισσα” θα ψάξει να βρει τα πατήματά της μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Όταν όμως πάρει μπρος... τρεχάτε να την πιάσετε!»
«Ααα, με πολλές φιλοδοξίες μπαίνει στη διοργάνωση η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αν το περσινό πάθημα της έχει γίνει μάθημα, έχει τύχη να πάει μακριά».

5ος όμιλος
«Ααα, η πάντα επικίνδυνη και απρόβλεπτη Σαχτάρ. Ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο και στη μέρα της μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Άσε που όσοι ταξιδέψουν στο Ντόνετσκ θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη βαρυχειμωνιά...»
«Ααα, οι πρωτάρηδες Δανοί θα προσπαθήσουν να το διασκεδάσουν και να μαζέψουν εμπειρίες για του χρόνου».
«Ααα, η περσινή πρωταθλήτρια δεν μπορεί παρά να έχει σαν στόχο την επανάληψη του περσινού κατορθώματος».
«Ααα, η “γηραιά κυρία” ξέρει καλά από τέτοιες διοργανώσεις. Θα προσπαθήσει να επιβάλλει το παιχνίδι της και... ό,τι βγει».

6ος όμιλος
«Ααα, μπορεί να έχασε τον πλέον πολύτιμο παίκτη της (Αζάρ), αλλά παραμένει δυνατή. Με ενδιαφέρον, ααα, περιμένουμε να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο “δικός μας” Βίκτωρ Κλωναρίδης».
«Ααα, δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση οι Λευκορώσοι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όσοι ταξιδέψουν στο Μπορίσοφ θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη βαρυχειμωνιά...».
«Ααα, η περσινή φιναλίστ δεν μπορεί παρά να έχει ένα στόχο: Να πάει ένα βήμα παραπάνω απ’ ότι πέρυσι... χωρίς να την πατήσει στο τέλος».
«Ααα, πάντα υπολογίσιμη δύναμη οι Βαλενθιάνοι. Αν Σολδάδο, Άλβες, Μπανέγκα και Ζόνας είναι υγιείς θα δυσκολέψει κάθε αντίπαλο».

7ος όμιλος

«Ααα, τι να πει κανείς για την Μπαρτσελόνα, αυτή την ακατανίκητη ποδοσφαιρική μηχανή...».
«Ααα, ένας Κάλστρομ δεν φέρνει την άνοιξη ενδεχομένως, ωστόσο ας μην λησμονούμε ότι όσοι ταξιδέψουν στη Μόσχα θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη βαρυχειμωνιά...».
«Ααα, η αρμάδα του Γιώργου Σαμαρά θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, καταθέτοντας στο γήπεδο το γνωστό σκωτσέζικο πάθος και την αγωνιστικότητα που διαθέτει».
«Ααα, το ρόστερ άλλαξε αρκετά σε σχέση με πέρυσι αλλά “Αϊμάρ λαμπρός την οδηγεί”, οπότε είναι πάντα υπολογίσιμη, ειδικά στην έδρα της».

8ος όμιλος
«Ααα, τι να πει κανείς για τον σερ Άλεξ, που εδώ και 26 χρόνια τα καταφέρνει ασχέτως συνθηκών και οικονομικών δεδομένων; Με τον 39άρη Γκιγκς και τον 38άρη Σκόουλς μπροστάρηδες, κανείς δεν δικαιούται να ξεγράψει τη Γιουνάιτεντ πριν τουλάχιστον τα ημιτελικά του θεσμού».
«Ααα, οι Τούρκοι με το φανατισμένο κοινό και τη μεγάλη οικονομική επένδυση που έχει γίνει στο ποδόσφαιρό τους τα τελευταία χρόνια θα προσπαθήσουν για το καλύτερο».
«Ααα, η πρώην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ φιλοδοξεί να μπει στο κλαμπ των “μεγάλων”. Άντε να δούμε και πιο προσεκτικά αυτούς τους Βιάνες και τους Μπαρμπόσες, που τους είχαμε στα πρωτοσέλιδα όλο το καλοκαίρι...».
«Ααα, αξιοπρόσεκτη η πορεία των Ρουμάνων στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια και σταθερές οι παρουσίες τους σ’ αυτην. Μεταξύ μας τώρα, πως να μην αγαπάς μια ομάδα που -εκτός από τον Καπετάνο- έχει στις τάξεις της παίκτες με ονόματα όπως Πίκολο, Καμόρα, Μουρεσάν + έναν Μπάστος (ακόμα κι αν αυτός είναι ο “Μάκης ο Μπάστος”);».

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x