Stoiximan Super League

Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα

Οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης έχουν πάρει ήδη την απόφαση να μπουν στην ΠΑΕ και το μόνο που απασχολεί πλέον τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι το πότε και το πώς θα το κάνει το επενδυτικό δίδυμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, εφόσον η «Ένωση» αλλάξει σελίδα δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του ο Θωμάς Μαύρος, ενώ αντίθετα θα συνεχίσουν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπόβαλης.

Οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης έχουν πάρει ήδη την απόφαση να μπουν στην ΠΑΕ και το μόνο που απασχολεί πλέον τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι το πότε και το πώς θα το κάνει το επενδυτικό δίδυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, εφόσον η «Ένωση» αλλάξει σελίδα δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του ο Θωμάς Μαύρος, ενώ αντίθετα θα συνεχίσουν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπόβαλης.

Το deal για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Πλέον είναι ειλημμένη η απόφαση των Χάρις και Βιντιάδη να εμπλακούν στα διοικητικά της «Ένωσης» και γι’ αυτό ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Η πρόταση σταδιακής καταβολής των χρημάτων και απόκτησης του 51% έγινε από την ΑΕΚ για λόγους που έχουν να κάνουν με τους διακανονισμούς των οφειλών.

Αρχικά, το πλάνο που συζητήθηκε ήταν να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Χάρις και Βιντιάδης έχουν ρίξει το ποσό στα 2-2,5 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με το διοικητικό σχήμα, σύμφωνα με την SportDay, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο πόστο του ο Θωμάς Μαύρος, ενώ απομακρύνεται ακόμα και η σκέψη να μείνει ως επίτιμος πρόεδρος. Μάλιστα, η λογική λέει πως μαζί του θα αποχωρήσει και ο Χρήστος Κωστής.

Στο νέο ΔΣ που θα προκύψει αναμένεται να μπει και ένας ξάδερφος του Δημήτρη Βιντιάδη, ενώ από τα νυν στελέχη της ΠΑΕ θα παραμείνουν οι Δημητρέλος, Μπόβαλης. Φυσικά θα υπάρχουν και μέλη των Supporters με τα επικρατέστερα ονόματα να είναι των Γρυσμπολάκη και Μπρουσιανού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x