Ελλάδα

Πάσπαλιε: «Δεν θα ξεχάσω όσα έζησα εδώ»

Για τις όμορφες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα –και τις οποίες όπως τόνισε δεν ξεχνά- μίλησε ο Ζάρκο Πάσπαλιε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στην οποία βραβεύτηκαν Σέρβοι αθλητές και προπονητές που προσέφεραν στον ελληνικό αθλητισμό. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην έλευσή του στη χώρα μας την οποία θεωρεί δεύτερη πατρίδα του, αλλά και στους δεσμούς που έχει με αυτή.

Για τις όμορφες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα –και τις οποίες όπως τόνισε δεν ξεχνά- μίλησε ο Ζάρκο Πάσπαλιε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στην οποία βραβεύτηκαν Σέρβοι αθλητές και προπονητές που προσέφεραν στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην έλευσή του στη χώρα μας την οποία θεωρεί δεύτερη πατρίδα του, αλλά και στους δεσμούς που έχει με αυτή.

« Ήταν μία από τις πιο λαμπρές εποχές του ελληνικού μπάσκετ και της Ελλάδος γενικότερα. Τώρα που η χώρα έχει προβλήματα, την αγαπάω ακόμη πιο πολύ. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν απ' τα καλύτερα της Ευρώπης και παρέμεινε για πολλά χρόνια», είπε ο Πάσπαλιε και πρόσθεσε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Έχω φίλους μου εδώ, ο κουμπάρος μου είναι Έλληνας, οπότε η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x