Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Κρατάμε χαμηλά τον πήχη»

Να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν να είναι ταπεινοί συνέστησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στους παίκτες του, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. «Πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς» σχολίασε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν να είναι ταπεινοί συνέστησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στους παίκτες του, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς» σχολίασε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Κάθε μέρα τα παιδιά προσπαθούν να δείξουν κάτι διαφορετικό. Στόχος μας είναι να είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς. Στο ματς με την ΑΕΚ δείξαμε χαρακτήρα, καθώς προερχόμασταν από μία άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε μία δύσκολη έδρα και παίξαμε αρκετά καλά. Ο πήχης πάντως παραμένει χαμηλά, είμαστε ταπεινοί και συνεχίζουμε να είμαστε έτσι. Είμαστε ευχαριστημένοι για όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Γιάννης Χριστόπουλος: «Το σημερινό είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Μας έλειψε πάρα πολύ το γκολ. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία αλλά πραγματικά είμαστε πολύ απογοητευμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x