Stoiximan Super League

«Μάγεψε» τον Ζιοβάνι ο Τζεμπούρ

Τα υπέροχα γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ζιοβάνι θύμισε εκείνο που σημείωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ απέναντι στην Skoda Ξάνθη. Η εκπληκτική ενέργεια του Αλγερινού κατάφερε να τρελάνει ακόμα και τον Βραζιλιάνο, ο οποίος σχολίασε το τέρμα του διεθνούς φορ και μίλησε για την εικόνα των Πειραιωτών στο προχθεσινό ματς.

Τα υπέροχα γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ζιοβάνι θύμισε εκείνο που σημείωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Η εκπληκτική ενέργεια του Αλγερινού κατάφερε να τρελάνει ακόμα και τον Βραζιλιάνο, ο οποίος σχολίασε το τέρμα του διεθνούς φορ και μίλησε για την εικόνα των Πειραιωτών στο προχθεσινό ματς.

Με τα καλύτερα λόγια για το γκολ μιλούσε ο παλαίμαχος επιθετικός μετά τη λήξη του αγώνα: «Ήταν γκολάρα».



Στη συνέχεια, ο Ζιοβάνι αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή μπάλα σ' αυτό το διάστημα».

Επίσης, σχημάτισε καλή άποψη για τον Χολέμπας και τον Μανωλά, σχολιάζοντας ότι το γκολ που πέτυχε ο νεαρός στόπερ ήταν πολύ σημαντικό και έδωσε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να παίξουν πιο απελευθερωμένα στην επανάληψη.

Ο Ζιοβάνι δέχθηκε να αναλάβει ρόλο σκάουτερ αλλά και -γενικότερα- εκπροσώπου του συλλόγου στη Βραζιλία. «Θα φέρω ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό», έλεγε αποφασισμένος.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x