sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο «τρομοκράτης» των Γάλλων

Όπου τους βρίσκει θέλει να σκοράρει και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είναι ο… τρομοκράτης των Γάλλων και αν κάτι επιθυμεί περισσότερο είναι να το αποδείξει και στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ και να χαρίσει μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Ο Αλγερινός επιθετικός με τη φανέλα του Πανιωνίου έχει… πληγώσει τόσο τη Σοσό, όσο και τη Μπορντό και το sport-fm.gr σας θυμίζει τα κατορθώματά του.

Όπου τους βρίσκει θέλει να σκοράρει και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είναι ο… τρομοκράτης των Γάλλων και αν κάτι επιθυμεί περισσότερο είναι να το αποδείξει και στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ και να χαρίσει μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Ο Αλγερινός επιθετικός με τη φανέλα του Πανιωνίου έχει… πληγώσει τόσο τη Σοσό, όσο και τη Μπορντό και το sport-fm.gr σας θυμίζει τα κατορθώματά του.

Ο Τζεμπούρ αύριο απέναντι στην Μονπελιέ μπορεί να αποτελέσει το… όπλο του Ολυμπιακού, ώστε να πάρει το μεγάλο διπλό στη Γαλλία. Την παράδοση την έχει και το μόνο που απομένει είναι να δείξει αν μπορεί να την διευρύνει σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για τους «ερυθρόλευκους».


Θυμηθείτε τα γκολ του Τζεμπούρ με Σοσό και Μπορντό:


Σοσό-Πανιώνιος


Rafik Djebbour contre Sochaux από les_verts

Πανιώνιος-Μπορντό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x