Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Μανωλάς > Μέλμπεργκ; Ελλάδα είσαι αφού...

Η πιθανότητα ο Κώστας Μανωλάς να έχει ήδη καταφέρει «να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ» (σ.σ. στο μυαλό των φίλων του Ολυμπιακού), όπως ισχυρίστηκε ο θείος του Στέλιος, είναι αισθητά μικρότερη από...

Η πιθανότητα ο Κώστας Μανωλάς να έχει ήδη καταφέρει «να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ» (σ.σ. στο μυαλό των φίλων του Ολυμπιακού), όπως ισχυρίστηκε ο θείος του Στέλιος, είναι αισθητά μικρότερη από:

1) Την πιθανότητα να βραβευτεί ο Σάντορ Τόργκελε μέχρι το τέλος της καριέρας του (τι εννοείτε «πότε άρχισε η καριέρα του και δεν το πήραμε χαμπάρι»; Σα δε ντρέπεστε...) με το «Χρυσό παπούτσι» ή έστω με το «Χρυσό γκούλας».

2) Την πιθανότητα να οργανώσει συνέντευξη Τύπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία θα ανακοινώσει με παρρησία ότι «Ε ναι λοιπόν, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό. Από ‘δω κι εμπρός αράζω στα κυβικά μου».

3) Την πιθανότητα να ολοκληρώσει ο Γιώργος Παράσχος τις δηλώσεις του μετά από παιχνίδι χωρίς να πει ούτε ένα «ασούμε».

4) Την πιθανότητα να ακούσουμε τον Πελέ να δηλώνει σε ελληνικά ΜΜΕ τον Απρίλιο ότι «σας τα ‘λεγα εγώ, ο Ντιόγο με τις εμφανίσεις του θα σας κάνει να ξεχάσετε ακόμα και τον “Αναστό”. Να τον ακούτε τον θείο τον Έντσον...».

5) Την πιθανότητα να προτείνει η Μπαρτσελόνα στην ΑΕΚ ανταλλαγή Πουγιόλ με Γιάγκο -ακόμα κι αν στην προσφορά της προσθέσει 3εκ. ευρώ, 1500 γεύματα παέγιας με λαχανικά κι έναν Πίντο δώρο.

6) Την πιθανότητα να φέρει ο Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα τα Μπολσόι για να χορεύουν στο ημίχρονο των αγώνων πρωταθλήματος, με ταυτόχρονη υποχρέωση των θεατών να προσέρχονται στο γήπεδο με φράκο και ημίψηλο καπέλο.

7) Την πιθανότητα να ανακηρυχθεί ο Άντι Κάρολ η πιο πετυχημένη μεταγραφή εντός Αγγλίας την τελευταία 50ετία, σε σχετική ψηφοφορία.

8) Την πιθανότητα να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό την Κυριακή με μουσαντέ πέναλτι που θα έχει ξεκινήσει από καταφανές οφσάιντ και ο Γιάννης Αλαφούζος -μετά το τέλος του παιχνιδιού- να τουιτάρει «Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για τη δίκαιη νίκη του και στον διαιτητή για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του».

9) Την πιθανότητα να επαναπροσλάβει ο κ. Πανόπουλος τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, σε λιγότερες από 80 μέρες από τότε που τον είχε απολύσει (τι θα πει «αυτό ήδη συνέβη, που ζεις ρε καημένε;»).

10) Την πιθανότητα η all-time δεκάδα των πιο όμορφων ποδοσφαιριστών να επιλεγεί από τους Φιλ Νέβιλ, Πίτερ Μπίρντσλεϊ, Σουλέι Μουντάρι και Όλιβερ Καν, αυτή να αποτελείται από τους Κάρλος Τέβεζ, Ιβάν Κάμπο, Τρίφον Ιβάνοφ, Ουμίτ Νταβαλά, Αμπέλ Ξαβιέρ, Ροναλντίνιο, Μάρτιν Σκρτελ, Μπακαρί Σανιά, Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ και Φρανκ Ριμπερί και την απονομή να κάνει ο Μάρτιν Κίον παρέα με τον Στέφαν Έφενμπεργκ.

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x