Νίκος Κατσαρός

Της λείπουν λεφτά, περισσεύουν οι «σωτήρες»

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει στο www.sport-fm.gr για την ΑΕΚ και τους «σωτήρες» που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ούτε ευρώ για δείγμα, αλλά από «σωτήριες» προτάσεις άλλο τίποτε.

Την ώρα που η ΠΑΕ βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, εμφανίζεται ο κ.Κανελλόπουλος, εκ των μετόχων της ομάδας Νικολαϊδη και συμμετεχόντων στο καταστροφικό της έργο, όχι με κάποια έστω και λίγα ευρώ, αλλά με την ίδια –λειωμένη πλέον- καραμέλα της εταιρείας λαϊκής βάσης στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Μόνο που ξέχασε να προσθέσει και του… Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί ο απαραίτητος, πλέον σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οικονομολόγος κ. Γ.Κιντής, που αφού «έσωσε» των Πανιώνιο επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, με τη σοφή ιδέα να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια των κατόχων διαρκείας!

Ακολούθησε η ερασιτεχνική ΑΕΚ, που θυμήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση να ζητήσει ενημέρωση για τα ποσά που διαχειρίστηκε ο κ.Αδαμίδης από το 2010. Τέλος οι οργανωμένοι έβαλαν ημερομηνία λήξης στην αναμονή της εμφάνισης του Βιντιάδη, μετά την οποία θα ζητήσουν μέσω πρωτοδικείου τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Υπάρχει, με λίγα λόγια, μια έντονη κινητικότητα για την αντικατάσταση της διοίκησης Δημητρέλου με κοινό παρανομαστή ότι καμία από τις πλευρές που εποφθαλμιά την διοίκηση της ΠΑΕ, δεν είναι σε θέση να λύσει το βασικό και μοναδικό πρόβλημα.

Να βρει, δηλαδή, τα χρήματα που χρειάζονται για να σωθεί η εταιρεία και η ομάδα.

Όποτε δικαιολογημένα διερωτάται κανείς ποιο είναι το κίνητρο όλων αυτών. Αν είναι η αγάπη για την ΑΕΚ, σίγουρα αυτό δεν αρκεί και το ξέρουν καλά.

Αν πάλι είναι κάτι άλλο, που δεν γίνεται αντιληπτό στον πολύ κόσμο της ομάδας, που βρίσκεται απ’ έξω, τότε, υπάρχει κίνδυνος τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα και να δικαιωθούν οι απαισιόδοξοι που πιστεύουν ότι η ταλαίπωρη ΑΕΚ δεν έχει πιάσει ακόμη πάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x