Fight Club - Στα χαρακώματα

Η μυστική λίστα του πρίγκιπα

Έννοια σας και ο Φεϊζάλ έχει back-up plan που θα τρίβετε τα ματάκια σας...

Μη γελιέστε. Με όλες τις παλινωδίες που έχουν δει όλο αυτό τον καιρό τα ματάκια του, ο πρίγκιπας σιγά-σιγά την ψυλλιάστηκε. Εμπόδια επί εμποδίων ορθώθηκαν στο δρόμο του, τα περισσότερα λες και ξεπήδησαν από το πουθενά, με μοναδικό και προφανή σκοπό να τον καθυστερήσουν από το να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Λογικό ήταν από κάποια φάση και μετά να πάρει κι αυτός τις προφυλάξεις του, εξάλλου κανείς δε στάθηκε ποτέ για πολλή ώρα ξυπόλητος στ’ αγγούρια. Παρότι, λοιπόν, έστειλε εγκαίρως τη λίστα με το νέο Δ.Σ. -η οποία του ζητήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟ- δεν έμεινε σ’ αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες των ειδικών Σαουδαραβολόγων του FC, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρίγκιπας έχει ήδη συντάξει και μία ακόμα λίστα με το νέο -11μελες αυτή τη φορά- Δ.Σ. (επιλογή που σημειολογικά παραπέμπει σε ομάδα), για την περίπτωση που για κάποιο λόγο την τελευταία στιγμή βρουν κάποια πρόφαση για να ακυρώσουν αυτή που έχουν ήδη στα χέρια τους.

Αυτή τη φορά ο πρίγκιπας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση της επένδυσής του. Παρότι τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας μπορεί να μη χρειαστεί ποτέ να «ενεργοποιηθούν», κρίνουμε ότι για λόγους δημοσίου συμφέροντος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιοι ενδέχεται να διαφεντεύουν τις τύχες του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Η «αναπληρωματική 11άδα» απαρτίζεται από τους:

1. Βλάσης Τσάκας – Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
(Κίνηση-ματ, σε περίπτωση που η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» πάρει παραμάζωμα όποιον αλλοεθνή βρει στο διάβα της)

2. Πρίγκιπας Φεϊζάλ
(Σεμνά, ταπεινά και χωρίς πομπώδεις τίτλους, ο βασικός επενδυτής θα είναι ένας απλός στρατιώτης της ομάδας)

3. Πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ (αδερφός του Φεϊζάλ)
(Δεν έχει σταθερή δουλειά αυτό τον καιρό οπότε, μέχρι να βρει κάτι, θα απασχολείται στο «μαγαζί» του μεγάλου αδελφού. Λογικά κι ελληνικά.)

4. Μπασίτι Αζίζ (δικηγόρος)
(Το τέταρτο και τελευταίο κοινό πρόσωπο με την λίστα που έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα. Απαραίτητος για τα νομικά τερτίπια, τις μεταφράσεις, τα χρυσόβουλα, τις σφραγίδες κλπ.)

5. Λουκάς Βύντρα
(Μια που επέμενε στο να πάρει ολόκληρη την αποζημίωση, προκρίθηκε η λύση της ανταλλαγής μέρους των δεδουλευμένων του με μετοχές της ΠΑΕ, συν μια θέση -χωρίς δικαίωμα ψήφου- στο Δ.Σ. μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.)

6. Γιάννης Πρετεντέρης
(Η «παλιά καραβάνα» που θα αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι της νέας διοίκησης, με στόχο να κάνει το προφίλ της φιλολαϊκό και προσιτό στον μέσο φίλαθλο των «πρασίνων».)

7. Mohamed Abdullaziz Al-Deayea
(Δεν πρόκειται για τριτοξάδελφο του πρίγκιπα, αλλά για τον 40χρονο τερματοφύλακα-θρύλο της Σαουδικής Αραβίας, με 178 συμμετοχές [ρεκόρ Γκίνες] στην εθνική. Ο ρόλος του θα είναι κατά βάσιν συμβουλευτικός, ειδικά προς τους τρεις «κίπερ» του ΠΑΟ)

8. Κώστας Καραμανλής
(When the going gets tough, the tough gets going. Ένα από τα πλέον λαοπρόβλητα μέλη της παναθηναϊκής οικογένειας επανέρχεται στο προσκήνιο σ’ έναν ρόλο-έκπληξη, μέσω του οποίου θα μαγέψει κοινό και κριτικούς)

9. Ανδρέας Μικρούτσικος
(Ο καταλληλότερος για εκπρόσωπος Τύπου. Δυναμικός, απρόβλεπτος, χειμαρρώδης, δεν θα διστάσει να βάλει τα στήθια του μπροστά για να υπερασπιστεί το κύρος της ομάδας από τα λαμόγια που θα επιχειρήσουν να το επιβουλευθούν)

10. Άννα Βίσση
(Η καλλιτεχνική-ευαίσθητη νότα στο Δ.Σ. Η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» © θα είναι υπεύθυνη οργάνωσης των τραγουδιστικών και λοιπών events, τα οποία θα συνδυάζουν την ελληνική «έξω καρδιά» με τον αραβικό μυστικισμό)

11. Πέτρος Φιλιππίδης
(Συμμετοχή-έκπληξη για πολλούς, όχι όμως για τους γνωρίζοντες ότι ο δημοφιλής κωμικός έχει πολλά να δώσει στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης, μεταφέροντας στην ομάδα την τεχνογνωσία που απέκτησε φέρνοντας εις πέρας επί σειρά ετών το σχέδιο με την κωδική ονομασία «πως να πλουτίσετε μιμούμενος τον Χατζηχρήστο να τρώει κασέρι»)

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x