Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: «Σκαρμούτσος-Λουκάκος στον Θρύλο!»

Γκουρμεδιά και στην μπάλα; Yes, we can!

Με επίσημη ανακοίνωση που ανάρτησε σήμερα στο σάιτ της η Μάντσεστερ Σίτυ, πληροφορούμαστε ότι από τον Αύγουστο του 2013 και για την επόμενη πενταετία ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ θα «ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου». Η συμφωνία προβλέπει ότι η εταιρία του Όλιβερ θα αναλάβει το κέιτερινγκ σε όλους τους χώρους του Etihad Stadium και του City Square Fan Zone, τόσο τις ημέρες των αγώνων όσο και όλες τις υπόλοιπες.

Επειδή είμαστε ως χώρα σε mood «ανάπτυξης» αυτόν τον καιρό, η συγκεκριμένη κολεγιά θα μπορούσε -φρονούμε- να οδηγήσει τις ομάδες μας σε δρόμους που μέχρι τώρα ούτε που φαντάζονταν. Δεδομένου ότι οι περισσότερες διαθέτουν χώρους εστίασης εντός των γηπέδων τους και δεδομένου ότι η αγάπη του Έλληνα για το φαγητό το έχει τοποθετήσει εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή των κοινωνικών του συναναστροφών, γιατί να μην ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Άγγλων και να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τους δικούς μας γνωστούς σεφ, κάνοντας τις δημιουργίες τους κτήμα ενός ευρύτερου κοινού;

Ειδικά τώρα, που είμαστε και σε μεταγραφική περίοδο, η συγκυρία είναι τέλεια. Μεταγραφές δεν γίνονται, ο κόσμος έχει ξενερώσει, οι εφημερίδες δεν πουλάνε, τα σάιτ ανακυκλώνουν παλιές ιστορίες γιατί καινούριες δεν υπάρχουν και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου ψάχνουν εναγωνίως νέους τρόπους προσέλκυσης θεατών στα γήπεδα. Ε, μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Φανταστείτε, για παράδειγμα, αθλητική εφημερίδα κρεμασμένη στο περίπτερο με πρωτοσέλιδο «Χτυπάει Λαζάρου ο Παναθηναϊκός - Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον σεφ του διάσημου “Βαρούλκου” για τετραετές συμβόλαιο!» ή «Πακέτο Σκαρμούτσο-Λουκάκο: Τους δύο γνωστούς σεφ στοχεύει να ντύσει στα κόκκινα ο Ολυμπιακός! Προσφέρει 200.000 ευρώ, 350.000 και τον Ντιόγκο για να δένει την ποδιά του Πετρετζίκη ζητάει το Mega».

Οραματιστείτε τις προσφορές που θα ακολουθήσουν! Για παράδειγμα «Κλείστε από τώρα το εισιτήριό σας για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Skoda Ξανθη και γευθείτε μοναδικές γεύσεις στο ρεστοράν “Ιβανόης” της Τούμπας πριν το παιχνίδι: Παρακολουθήστε την προθέρμανση των παικτών μας από την πανοραμική τζαμαρία τρώγοντας καραβιδόσουπα με χτένια και συνοδεύοντάς την μ’ ένα υπέροχο Malamatina Pinot Noir, μόνο με 30 ευρώ! Προλάβετε!». Magical stuff!

Δεν συζητάμε καν τι έχει να γίνει αν οι συμφωνίες ευοδωθούν και οι σεφ επιφορτιστούν -εκτός των άλλων- και με το διαιτολόγιο των ποδοσφαιριστών. Έχει να φάει ο Φέτσης ροδάκινο με αμαρέτο για επιδόρπιο κι ο Λαζαρίδης σατομπριάν καπνιστό σε φύλλα δάφνης, με πουρέ από πατζάρι για κυρίως, που θα γλείφουνε και τα δάχτυλα των ποδιώνε (sic) τους λέμε! Ναι δίαολε, ας γίνουμε επιτέλους Ευρώπη!

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x