Euroleague

Μπλατ: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Τον Ολυμπιακό θεωρεί φαβορί ο Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της αναμέτρησης (24/1, 21:45) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 5η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς διαθέτει εμπειρία, ταλέντο και ποιότητα.

«Αύριο είναι ένα παιχνίδι ίδιο με αυτό κόντρα στη Φενέρ. Θα πρέπει να πάρουμε την εντός έδρας νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος διαθέτει εμπειρία, ταλέντο και ποιότητα. Θα πρέπει να αντέξουμε στην έδρα μας όσο ποτέ άλλοτε, γιατί υστερούμε στο γήπεδό μας σε σχέση με άλλες ομάδες. Οι παίκτες μας δουλεύουν και προπονούνται καλά και αύριο θα πρέπει να έχουμε έναν συνδυασμό πίστης και θάρρους και φυσικά πολύ μπάσκετ για να νικήσουμε τον καλύτερο αντίπαλό μας», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που συνεχίζει σοβαρά από πέρυσι, έχοντας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, οι οποίοι έρχονται και εκείνοι από μία οδυνηρή ήττα, σαν εμάς. Είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να "πονά" λόγω των τραυματισμών, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει καλούς παίκτες. Ακόμα και σε περίπτωση νίκης, υπάρχουν δύο παιχνίδια στον όμιλο που μπορούν να καθορίσουν τις πιθανότητες πρόκρισης είτε θετικά, είτε αρνητικά. Υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στον όμιλο, με την Κάχα Λαμποράλ να δείχνει σήμερα η καλύτερη ομάδα, την οποία παραλίγο να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x