Stoiximan Super League

«Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτζής»

Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα. Πριν την έναρξη του ματς παίκτες του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη που σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, «έφυγε» από τη ζωή.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου 1998, όταν σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του Παναγιώτη Κατσούρη σε ηλικία 22 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και την «οικογένεια» του ΠΑΟΚ.

Κάθε χρόνο, σαν σήμερα, οι πάντες στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων θυμούνται εκείνη την αποφράδα μέρα που έμελλε να είναι η τελευταία του 22χρονου τότε ποδοσφαιριστή τη ομάδας.

Πριν ξεκινήσει το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνια στην προτομή του εκλιπόντα που βρίσκεται μπροστά από την Θύρα 1 της Τούμπας.

«Παρών» ήταν και ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος πήρε από τον Γιώργο Δώνη τη φανέλα με τον αριθμό «17», την οποία φορούσε ο γιος του και η οποία έχει αποσυρθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Με την συγκίνηση να είναι ορατή, οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν «Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτζής», θέλοντας να τιμήσουν με τον τρόπο τους τον αδικοχαμένο πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x