Stoiximan Super League

«Τίποτα δεν έγινε στην προπόνηση»

Παρέμβαση στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε ότι ουδέποτε υπήρξε επεισόδιο στην προπόνηση του «τριφυλλιού» παρά τα όσα γράφονται!

Παρέμβαση στον «αέρα» της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το επεισόδιο της προπόνησης της Τρίτης στην Παιανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον Βασίλη Μοιρώτσο και την εκπομπή «Λόγια στον… αέρα»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφισβητείται αυτό που λέει η ανακοίνωση. Πως δηλαδή δεν έγινε τίποτα. Γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι υπήρξε παραπληροφόρηση. Ούτε ένταση, ούτε φωνές που ακούγονταν μέχρι εξω από την Παιανία, ούτε γονατίσματα, ούτε ο Σο είπε τίποτα. Τίποτα από όλα αυτά δεν υπήρξε. Ήταν κάποιος στην προπόνηση και τα είδε»;

-Εσείς, ήσασταν στην προπόνηση κύριε Κωνσταντίνου;

«Ναι».

-Μπορείτε να μας πείτε τότε τι έγινε;

«Ένας διάλογος. Υποδείξεις, μετά το τέλος της προπόνησης του Φάμπρι στον Πίντο, για το τι ζητάει από αυτόν. Πως πρέπει να βγαίνει η μπάλα στα χαφ και γενικά θέματα τακτικής. Άλλο αυτό λοιπόν, κι άλλο αυτό που γράφεται. Ότι ναι μεν δεν βγήκαν μαχαίρια αλλά υπήρξε ένταση. Καμία ένταση. Δεν μπορεί δηλαδή ο προπονητής να κάνει υποδείξεις για αυτά που ζητάει»;

-Δηλαδή, μας λέτε ότι με τον Σο, δεν έγινε τίποτα;

«όχι τίποτα δεν έγινε. Δεν ήμουν μπροστά για να σας πω τους διαλόγους. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μονίμως ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο στόχαστρο και να δημιουργείται πρόβλημα χωρίς να υπάρχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x