Stoiximan Super League

«Απορρίψαμε την πρόταση για Μασάντο»

Αρνητικά απάντησε ο Ολυμπιακός σε εξαιρετική πρόταση που έκανε προ ημερών η Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μασάντο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Να σβήσει τη… «φωτιά» πριν επεκταθεί έσπευσε ο Ολυμπιακός. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως πράγματι η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε πρόταση τις προηγούμενες ημέρες για τον Πάουλο Μασάντο, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Πάντως δεν απέκλεισε να επανέλθουν οι Ρώσοι για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

«Έχουμε στόχο να μην αφήσουμε κανένα σενάριο να πλανάται. Τις προηγούμενες μέρες έγινε-πράγματι-μια εξαιρετική πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Απάντησε όχι. Το θέμα έκλεισε», δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω αν οι Ρώσοι θα επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντως, έτσι έχουμε τα πράγματα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ποσό, έχουμε αρνηθεί, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν αποκλείω πάντως να επανέλθει η ρωσική ομάδα».

Σημειώνεται πως η ρωσική SportExpress αναφέρει ότι η ομάδα της Μόσχας έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία λήγει το βράδυ της Τετάρτης. Για την ώρα το θέμα έχει τελειώσει με τον Ολυμπιακό να απορρίπτει την παραπάνω πρόταση. Αν και εφόσον επανέλθει, μέχρι αύριο ή το καλοκαίρι, ο ρωσικός σύλλογος για τον Πορτογάλο μέσο η υπόθεση θα επανεξετασθεί ανάλογα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x