Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Οι «δημόσιοι υπάλληλοι» του τέως Π.Ο.Κ.

Διότι η αργομισθία δεν είναι προνόμιο μόνο του δημόσιου τομέα.

Ντοκουμέντο! Σοκ! Αποκλειστικό! Ανατριχιαστική αποκάλυψη! Έγγραφο-φωτιά! Όλα τα προηγούμενα κλισέ αδυνατούν να περιγράψουν τη σπουδαιότητα του εγγράφου που περιήλθε στα χέρια των λαγωνικών της στήλης. Διότι εμείς τολμάμε και δίνουμε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά τις σκέψεις της τρόικας για τους «δημοσίους υπαλλήλους» Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι. Ως τέτοιους τουλάχιστον τους κρίνουν οι κ.κ. Μορς, Μαζούχ και Τόμσεν και ως εκ τούτου σκοπεύουν να τους «ρίξουν στην πυρά», όπως και άλλους 150.000 «συναδέλφους» τους -του ευρύτερου δημόσιου τομέα- μέχρι το 2015. Όχι με τη μία βέβαια, αλλά σιγά-σιγά, σε στάδια. Με σκοπό να «καθαρίσει ο κατιμάς» και να μείνουν σε κάθε ομάδα μόνο οι παραγωγικοί. Μη ρωτάτε πως και γιατί, μόνο διαβάστε:

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2013

Προς κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Δημητρέλο,
c.c.: Υπουργείο Οικονομικής Ανικανότητας και Μισθολογικής Εξαϋλωσης

Κύριοι, σας επισυνάπτουμε τη λίστα με τους πλεον αδρανείς από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτετε στο δυναμικό σας. Εν μέσω μιας τιτάνιας προσπάθειας για την ανόρθωση της χώρας, δεν νοείται να υπάρχουν πλέον επαγγελματίες σε ρόστερ που να κάθονται και να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Για καθέναν από τους αναφερόμενους στη λίστα αυτή, θα βρείτε συνοδευτική μια δική μας, προαιρετική πρόταση, για την όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβασή του στην εργασιακή «εφεδρεία». Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Οι τρεις καμπαλέρος,
Ματίας - Κλάους - Πολ

Ολυμπιακός

Μάρκο Πάντελιτς: Που ακούστηκε 35χρονος με 82’ συμμετοχής στο πρωτάθλημα να αμοίβεται με τόσα χρήματα; Μια που είναι και «Ολυμπιακάρα», βάλτε τον στην κερκίδα να εμψυχώνει τον κόσμο μέχρι το καλοκαίρι και τον Ιούνιο πακέτο στο Βελιγράδι.

Γιάννης Φετφατζίδης: Αυτός γι’ αλλού εκίνησε κι αλλού η ζωή τον πάει. Τέλος πάντων, επειδή δεν παίρνει και κανά τρελό ποσό, φροντίστε να αυξήσει το χρόνο συμμετοχής του (μόλις 216’ στο πρωτάθλημα), αλλιώς από του χρόνου θα σας αναγκάσουμε να βρείτε παικτικά ισοδύναμα.

Ντρίσα Ντιακιτέ: Καλό είναι να έχουμε έναν εύκαιρο να κάνει τα ρεπά των υπολοίπων, αλλά μην το παραχέ... Μέχρι τον Ιούνιο που θα φύγει προτείνουμε να πρωταγωνιστήσει σε σποτάκι της ΠΑΕ με θέμα τον ρατσισμό στα γήπεδα. Έτσι θ’ αφήσει και έργο πίσω του.

Παναθηναϊκός

Κώστας Μπαρμπαρούσης: Τι έγινε η μεγάλη ανακάλυψη, το «ζαρκάδι από τη Νέα Ζηλανδία»... μήπως κουτσάθηκε; Γιατί με 192’ συμμετοχής σε 24 αγωνιστικές, μια φορά «παραγωγικό» δεν τον λες. Κι επειδή η ομάδα δεν έχει δα και χρήματα για πέταμα προτείνεται να του δοθεί η θέση του αριστίνδην πρεσβευτή της Παναθηναϊκής ιδέας στο νότιο ημισφαίριο.

Φουρλάνος-Χουχούμης: Μπαίνουν μαζί, ως ένα σώμα-μια ψυχή όχι διότι είναι «δημόσιοι υπάλληλοι», αλλά διότι αν σε μια χρονιά σαν κι αυτή που παίκτες και ταλέντο λείπουν από την ομάδα δεν παίζουν, κινδυνεύουν σύντομα να καταλήξουν δημόσιοι υπάλληλοι. Για το καλό όλων λοιπόν, αφήστε τους να πάνε στην ευχή του Μαραντόνα.

ΑΕΚ

Νίκος Κατσικοκέρης: Και μόνο το γεγονός ότι ο σπουδαίος Βρετανός (στο στυλ και την ψυχή) φορ έχει αγωνιστεί μόλις 329’ στη Superleague, τα λέει όλα. Πως να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα όταν τον ευνουχίζετε αγωνιστικά πριν καν πάρει μπρος; Πως να δείξει διάθεση όταν του δείχνετε ότι το ποδοσφαιρικό του παρόν είναι να «βάζει σφραγίδες» στον πάγκο; Δώστε τον δανεικό μια χρονιά στον Εργοτέλη, αφήστε τον να οργώσει όπως ξέρει και μπορεί και βλέπουμε μετά...

Τσίτας-Κοτσαρίδης-Σταματής-Νικολιάς-Τσούπρος και σία: Καλά οι υπόλοιποι, μικροί είναι, θα μάθουν. Τον Νικολιά ρε αθεόφοβοι... κι αυτόν τον κάψατε; Που βγάλαμε ένα καλοκαίρι ολόκληρο με τις ιστορίες για το ροκ μαλλί του και τα παπούτσια που ήταν δύο νούμερα μεγαλύτερα; Τι Έλληνες είστε ‘σεις που τον έχετε βάλει να παίξει μόλις 18’; Σαμπανάτζοβιτς τον περιμέναμε και μας τον έχετε καταντήσει σαν τον Μήτσο της Ελενίτσας, του Λαζόπουλου...

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x