Red Bull X-Fighters

Τους άφησε άφωνους!

Ο Tom Pages κέρδισε στον πρώτο αγώνα Red Bull X-Fighters στο Μεξικό, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αφήνοντας άφωνο το πλήθος που παρακολούθησε τα εντυπωσιακά του κόλπα.

Ο Γάλλος Tom Pages κέρδισε στον πρώτο αγώνα του 2013 Red Bull X-Fighters World Tour την Παρασκευή, χαρίζοντας στο κοινό του μια συγκλονιστική FMX απόδοση με φόντο το υψόμετρο της Πόλης του Μεξικού, νικώντας τον Ισπανό Dany Torres σε έναν αγώνα γεμάτο δράση, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό των 38,000 θεατών.

Ο υπερασπιστής του τίτλου, Νεοζηλανδός Levi Sherwood απέσπασε την τρίτη θέση στην αρένα ταυρομαχιών Plaza de Toros, στην πρώτη από τις έξι στάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις ηπείρους.

Ο τοπικός ήρωας Erick Ruiz του Μεξικού είχε ένα εντυπωσιακό Red Bull X-Fighters ντεμπούτο αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Ήταν η δεύτερη νίκη στην καριέρα του Pages, ο οποίος φορούσε μια φανέλα με το όνομα του Eigo Sato ως φόρο τιμής στον Γιαπωνέζο FMX αθλητή που υπέκυψε στα θανατηφόρα τραύματά του μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης τον προηγούμενο μήνα στην Ιαπωνία.

Ο Γάλλος νικητής εκτέλεσε τρία δύσκολα κόλπα - το Special Flip που πραγματοποίησε από τη σέλα της μηχανής του, το Volt το οποίο τον άφησε να αιωρείται περιστρεφόμενος στον αέρα και το Flair – κάνοντας περιστροφή 540 μοίρες στον αέρα. «Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η χρονιά μου ή όχι. Εγώ θα συνεχίσω να προπονούμαι και να μαθαίνω νέα κόλπα».

Ο επόμενος αγώνας Red Bull X-Fighters θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι (ΗΑΕ) στις 12 Απριλίου.

Αποτελέσματα του Red Bull X-Fighters στο Μεξικό:

1. Thomas Pages (ΓΑΛ)
2. Dany Torres (ΙΣΠ)
3. Levi Sherwood (ΝΖΛ)
4. Rob Adelberg (ΑΥΣ)
5. Josh Sheehan (ΑΥΣ)
6. Maikel Melero (ΙΣΠ)
7. Todd Potter (ΗΠΑ)
8. Truman Caroll (ΑΥΣ)
9. Erick Ruiz (ΜΕΞ)
10. Martin Koren (ΤΣΕΧ)


Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x