Stoiximan Super League

Προβάδισμα με τη... βούλα

Με πέναλτι-εφεύρεση που εκτέλεσε εύστοχα ο Κόστλι κι άλλο ένα τέρμα από τον Ολαϊτάν, η Βέροια νίκησε με σκορ 2-0 την Κέρκυρα και έκανε βήμα παραμονής. Με 9 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες!

Η Βέροια πανηγυρίζει, η Κέρκυρα διαμαρτύρεται.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόστλι στο 78’ και το τέρμα του Ολαϊτάν στις καθυστερήσεις, όταν οι αντίπαλοι είχαν βγει μπροστά για να διεκδικήσουν την ισοφάριση.

Αποτέλεσμα που τους φέρνει στο +4 από τον Άρη, και το +3 από τον Πανθρακικό, που επίσης μάχονται για την παραμονή.

Δίκαια τα παράπονα των φιλοξενούμενων στην φάση, καθώς δεν υπάρχει παράβαση από τον Στάμου, συνεπώς ούτε κόκκινη κάρτα.

Νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι μεν με τον Ολαϊτάν, οι δε με τον Αγρίτη.

Με εννιά ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες, μιας και στις καθυστερήσεις …επιδίωξαν να αποβληθούν οι Γεωργέας, Γεωργιάδης και Βενέτης για να χάσουν ένα κι όχι δύο ματς στο τέλος της σεζόν.

Το ματς:


Η υπόθεση παραμονή, ήταν -επί της ουσίας- παιχνίδι κυρίως για τη Βέροια κόντρα στην Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, χωρίς πάντως να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος.

Είχαν την κατοχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι όμως και την ευκαιρία που θα τους έδινε το προβάδισμα για το «τρίποντο». Ένα νευρικό 45λεπτο, με τον Δημητρόπουλο να «υποχρεώνεται» να βγάλει έξι φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Ορέστες και Κόστλι από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Αναστασόπουλος βρέθηκε σε ετοιμότητα στις δυο περιπτώσει που απείλησε ο Ιωάννου. Από την άλλη, η Κέρκυρα προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα-επίθεση, αλλά πέρα από δυο άστοχα σουτ των Αγρίτη και Τσουμάνη δεν είχε άλλη προσπάθεια.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 56’ καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, με το δυνατό γυριστό σουτ του Ολαϊτάν να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 69’ η Κέρκυρα απάντησε με το σουτ του Αγρίτη από πλάγια θέση να περνάει «ξυστά» από το δοκάρι και να απομακρύνεται.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έγινε ο κακός χαμός! Ο Στάμου αποβλήθηκε για παράβαση (που δεν έγινε ποτέ στον Κόστλι) και ο επιθετικός από την Ονδούρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 78’. Απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από μεριάς των φιλοξενούμενων.

Παρόλα αυτά δεν παράτησαν τα όπλα και βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ολαϊτάν και με αντεπίθεση στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Τζημογιάννης, Καλογέρης (72’ Καλτσάς), Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι (89’ Μπερτέν).

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Παυλίδης, Ρεάνο, Μοκάκε, Μπάρμπας.

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Τσοκάνης (67’ Κυβελίδης), Αθανασίου (81’ Γιάντσης), Αγρίτης, Στάμου, Λεόν, Γκέσιος (72’ Ηλιάδης).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Σταμόγιαννος, Αρμένης, Γκούμας.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών)
Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:




Control Room:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x