Διαβάζω τις δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη γεμάτος θαυμασμό για την ωριμότητα του ανδρός. «Μοναδικός στόχος της Εθνικής μας είναι οι τρεις βαθμοί και γι' αυτούς θα παλέψουμε», είπε και πρόσθεσε: «Ωστόσο, δεν θα πρέπει να "εκβιάσουμε" τη νίκη, αλλά να την κυνηγήσουμε με υπομονή και εξυπνάδα στο παιχνίδι μας».
– n –
Επειδή διαβάζοντας πολλές αθλητικές εφημερίδες τον τελευταίο καιρό έχω μάθει να βλέπω πίσω από τις γραμμές, θα συνιστούσα σε όποιον πάει στο Καραϊσκάκη απόψε να πάρει μαζί του μαξιλάρι και κουβέρτες επειδή μπορεί κάποια στιγμή να το ρίξει στο ροχαλητό.
– n –
Δεν κινδυνεύει μόνο όποιος κάθεται κοντά στον Χελάκη. Και πλάγιο άουτ να κερδίσει η Εθνική, το τι έχει να ακουστεί δεν μπορεί να το φανταστεί άνθρωπος.
– n –
(Συμμετέχοντας ολόψυχα στην προσπάθεια της Εθνικής, δημοσιεύω χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο το σκίτσο που βλέπετε στο κέντρο της σελίδας. Ο οπλαρχηγός Οτο και τα παλικάρια του είναι έτοιμα για τη νίκη. Σαν κερδίσουν, το κατόρθωμά τους θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ' δημοτικού –ναι, σε αυτό για το οποίο γίνεται τόσος θόρυβος. Το μόνο που δεν θα αντέξω είναι να νικήσουμε, να προκριθούμε και να αναλάβει το Χόλιγουντ να κάνει ταινία τη ζωή του Οθωνα Ρεχάγκελ –κάτι σαν τους «300», μόνο που, αντί για μια γκόμενα, τη βασίλισσα θα την υποδύεται η Μπεάτα!)
– n –
Ενώ η Ελλάς έχει βγάλει από το ντουλάπι τις φουστανέλες και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Τούρκους, η επικαιρότητα τρέχει κι αλίμονο σ' εκείνους που δεν το καταλαβαίνουν. Χθες στο «Goal» δημοσιεύτηκε μια επιστολή που βάζει τέλος στα προβλήματα του ΠΑΟ. Την υπογράφει ο αναγνώστης Νεκτάριος Πρωτονοτάριος και περιττό να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο:
– n –
«Κι όμως, είναι τόσο απλά τα πράγματα στον ΠΑΟ: να πάρουν δυο-τρεις παλιοί και ποδοσφαιρικοί Παναθηναϊκοί το management του συλλόγου (μπράβο στην κυρία Εβίτα Παρασκευά που το 'γραψε χθες), με "πράσινη" κουλτούρα, δηλαδή οσμή Ευρώπης και ανθρωπιά. Να ελέγχουν τα πάντα και να μην επεμβαίνει πουθενά ο Τζίγκερ μέχρι τον τελικό απολογισμό της χρονιάς...
Να δοθεί η ομάδα σε σοβαρό γεννημένο προπονητή τύπου Μπάγεβιτς '96 (αν είναι ο ίδιος ο Ντούσαν, ο Μουνιόθ ή ο Πεσέιρο δεν ξέρω), που πήρε τον Ολυμπιακό ερείπιο και μαζί με τις επιλογές του Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο κ.ά. του εμφύσησε την πίστη στην πρωτιά και ακόμα βλέπουμε τα ρινίσματα της σιδερένιας αυτής νοοτροπίας...
Και τέλος, τα παιδιά του ο Παναθηναϊκός να τα φυλάει σαν εικονίσματα στην εκκλησιά, αλλά ακόμα κι αν πηγαίνουν σε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και καλύτερα πρωταθλήματα, να γουστάρουν να γυρίσουν πίσω και να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια παντού για την Πανάθα τους!
Αυτά τα τρία πραγματάκια αν γίνουν, και μπορώ να του τα πω του Τζίγκερ πώς ακριβώς και με ποιους, ο Παναθηναϊκός θα εκτοξευτεί, γιατί να 'στε σίγουροι όλοι, η Ευρώπη γι’ αυτή την ομάδα είναι σαν το ποδήλατο... δεν ξεχνιέται ποτέ».
– n –
Δεν ξέρω τι λες, εσύ αναγνώστη, αλλά εγώ έχω συγκλονιστεί. Οχι μόνο γιατί φαντάζομαι τον Φυλακούρη, τον Χατζηαθανασίου και τον Δομάζο π.χ. στον ρόλο των οικονομικών μάνατζερ του ΠΑΟ, αλλά και επειδή ανακαλύπτω ότι υπάρχει μια κυρία ονόματι Εβίτα Παρασκευά που είχε πρώτη αυτή τη μεγάλη ιδέα! Τιμή!
– n –
Συγκλονίζομαι επίσης από την έκφραση «σοβαρό γεννημένο προπονητή τύπου Μπάγεβιτς '96»! Μέχρι τώρα νόμιζα ότι τέτοια μοντέλα υπάρχουν μόνο για αυτοκίνητα –σε άνθρωπο-οικογενειάρχη-προπονητή το συναντάω πρώτη φορά.
– n –
Τέλος, καθώς η εβδομάδα φεύγει και η θεία Λουκρητία έχει βγάλει τις σημαίες για να πάει στο Καραϊσκάκη, θέλω να σας κάνω γνωστό γιατί ο Ασίς Ρομπερτίνιο, ο αδερφός του Ροναλντίνιο, ήρθε ξαφνικά στη Σαλονίκη.
– n –
Πριν από λίγες ημέρες στο site του «Super 3», δηλαδή των οπαδών του Αρη, δημοσιευτηκε το εξής κείμενο: «Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφικές αναζητήσεις στην ΠΑΕ Αρης, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας να εμφανιστεί ακόμα δυνατότερη και να κυνηγήσει με αξιώσεις διακρίσεις. Ετσι, ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με διάφορους "στόχους" εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Αρης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Τσιρίλο και υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του και ο Αρης θα καταβάλει το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιό του. Οσον αφορά έναν άλλο παίκτη που ενδιαφέρει τον Αρη, τον Μαντούκα, γίνονται μέσω του κ. Φερέρ επαφές με την πορτογαλική ομάδα στην οποία ανήκει ώστε ο παίκτης να αγοραστεί και όχι να έρθει ως δανεικός, όπως στην ΑΕΚ. Σε καλό δρόμο επίσης βρίσκεται το θέμα με τον Σέζαρ, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Μπαρμπόσα, τον μάνατζερ του Πάουλο Κόστα, και είναι αυτονόητο ότι οι επαφές δρομολογήθηκαν με αρκετή ευκολία. Τέλος, υπάρχουν σκέψεις και για Λυμπερόπουλο, ο οποίος είναι θετικός, φτάνει η ΑΕΚ να φανεί λογική στις απαιτήσεις της. Αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης τις γνωρίζαμε εδώ και καιρό κ.λπ. κ.λπ.».
– n –
Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ διάβασε το κείμενο, σκέφτηκε ότι τρελάθηκαν ο Κόντης με τον Σκόρδα και θέλουν να φάνε όσα λεφτά απέμειναν στο ταμείο και ήρθε τρέχοντας να διασφαλίσει τα δικά του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






