Παλαιότερες

Ταμείο με… αστέρια (Active Bet / Βασίλης Γερασίμου)

Απανταχού καιάδες όλου του κόσμου ενωθείτε… Μετά τη νέα μας… επιτυχία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αν και το Σάββατο συγκεκριμένα χτύπησε και πάλι η κατάρα του ενός, νομίζω ότι μόνο με τα αστέρια του Champions League θα καταφέρουμε να πάμε επιτέλους ταμείο. Αφού ευχαριστήσω την Αλμερία που κατάφερε να χάσει από τη Μάλαγα Β’, θα ανοίξω μία ακόμη πέρδικα (σε υγρή μορφή πάντα), θα βάλω πάγο στο ποτήρι και θα μελετήσω το κουπόνι.

Ας περάσουμε όμως στα δικά μας! Για μία ακόμη φορά δικαιώθηκα που μίλησα για φυλακή. Αλλά και πάλι θα λυπηθώ πάρα πολύ. Για μία ακόμη φορά τα μάτια μου είναι αναγκασμένα να δουν αυτό το αγαλματένιο κορμί που συνοδεύεται με μία πολύ πλούσια κόμη να καταλήγει στο κελί 33 της γνωστής μας φυλακής. Και το κακό δεν είναι μόνο ότι η υγρασία θα αφήσει τα σημάδια της πάνω στο φίλο Κώστα Μιαούλη. Δεν είναι τα τσιγάρα που θα κάνει τράκα από τους φύλακες. Δεν είναι τα δελτία που θα αραδιάσει μέσα στο κελί για να επιβεβαιώσει το λόγο που βρίσκεται εκεί. Είναι η παρέα που θα έχει εκεί. Ο λόγος για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αντύπα, ο οποίος τραγουδιστής ευτυχώς για όλους μας είναι μόνο στο όνομα. Πως θα μπορέσεις να τον ακούς φιλαράκι; Κι όχι τίποτα άλλο. Είναι ακόμη και μέδεν ο άνθρωπος και θα σε επηρεάσει. Είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν έχει βρει ακόμη δελτίο σε αντίθεση με τον Μιάου που έχει στείλει τους αναγνώστες του μία φορά να πληρωθούν.
Όσο τα σκέφτομαι αυτά έρχομαι σε δύσκολη θέση. Απ’ την άλλη όμως βλέπω και κάποια πράγματα που γράφονται για εμένα και πεθαίνω από τα γέλια. Ο κύριος Άχαστος είπε ότι πρέπει να μου δώσει κάνα ψιλό για να μην καταλήξω στο ταμείο ανεργίας. Δεν κοιτάει το νούμερο που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να χαλάσει όλη την κάβα που με τόσο κόπο αποφάσισε να τραμπουκάρει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένας ποδηλατάς να προτείνει στοίχημα.
Ας περάσουμε τώρα και στο Λάμπρο Γκαραγκάνη. Άλλη μία κάβα του οδεύει προς το μηδέν. Βρε ρεμάλι ‘στο σου! Δεν μπορείς να βρεις τίποτα; Τόσο καιάδας έχεις καταντήσει; Μόνο στην αρχή έδινες καλά προγνωστικά. Μετά φαίνεται κάποιος σε κέρασε και εσένα καιαδίνη και έχεις χάσει την μπάλα.

Και τώρα ήρθε η ώρα των μεγάλων προγνωστικών. Δύο δελτία θα σας δώσω από 30 ευρώ, το ένα με ματς του Champions League και το άλλο με παιχνίδια από το κύπελλο UEFA. Και τα δύο είναι «καρέ» του «άσου». «Άσο» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «άσο» την Μπάγερν, «άσο» τη Ρεάλ Μαδρίτης και «άσο» την Αϊντχόφεν, στο ένα. Στο άλλο «άσο» τη Σάλκε, «άσο» τη Βιγιαρεάλ, «άσο» τη Σαραγόσα και «άσο» τη Λιλ.

Άντε και καλή μας τύχη,
Ο άνθρωπος σας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x