Betmasters

Ρεάλ Μ. – Ντόρτμουντ: Ψάχνουν απαντήσεις

Αρκετές γκέλες έχουν μαζευτεί για τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα και αμφότερες βλέπουν το σημερινό παιχνίδι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για… απαντήσεις.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου συγκρούονται για την τελευταία αγωνιστική στον 8ο όμιλο η Ρεάλ, που έχει προκριθεί, με την αποκλεισμένη Ντόρτμουντ.

*Η Ρεάλ ότι κι αν συμβεί είναι σίγουρα δεύτερη στον όμιλο. Η Ντόρτμουντ έχει αποκλειστεί και για να συνεχίσει στο Γιουρόπα πρέπει να φέρει όμοιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΑΠΟΕΛ.

Κόλλησε στο 0-0 με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές η Ρεάλ, αλλά ήταν καλύτερη και έδειχνε ότι θα έβρισκε το γκολ μέχρι την χαζή αποβολή του Ράμος στο 85’. Την περασμένη αγωνιστική είχε κερδίσει στον όμιλο με 6-0 τον ΑΠΟΕΛ χρυσώνοντας το χάπι. Είναι σίγουρα δεύτερη στον όμιλο και δεν κουνιέται από εκεί, αφού ακόμα κι αν ισοβαθμήσει με την Τότεναμ υστερεί. Δεν παίζει ο Καρβαχάλ λόγω τιμωρίας, ενώ ο Μπέιλ πάνω που επέστρεψε ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις. Θα υπάρξουν 2-3 αλλαγές ακόμα από τον Ζιντάν, αφού ακολουθεί το ματς με τη Σεβίλλη. Δεδομένο το 4-3-3 με Βάσκεθ, Ρονάλντο και Μπενζεμά στην επίθεση.

Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί με τίποτα να συνέλθει και έχω την αίσθηση πως όσο μένει ο Μποζ στον πάγκο δεν πρόκειται. Όλος ο κόσμος και τα μέσα τον κράζουν, αλλά η διοίκηση τον στηρίζει. Ισοπαλία στο Λεβερκούζεν, προϊόν τύχης, αφού η αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν υπήρχε στο ματς. Επτά ματς δίχως νίκη, όλα με goal/goal. Έχει κίνητρο, αφού θέλει να συνεχίζει στο Γιουρόπα. Ισοβαθμεί με τον ΑΠΟΕΛ, του οποίου υπερτερεί. Θέλει καλύτερο ή όμοιο αποτέλεσμα με αυτό των Κύπριων για να κλειδώσει την τρίτη θέση. Λείπει Γκέτσε, Ρόις, Πίστσεκ, Τόλιαν, Κάστρο και Φίλιπ. Φουλ επιθετικό 3-4-3 με Ομπαμεγιάνγκ, Γιαρμολένκο και Πούλισιτς να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x