Νέα μοντέλα

C3 Aircross, ο ορισμός της άνεσης

Στo ανανεωμένο μικρό SUV της Citroen oι επιβάτες νιώθουν σαν στο σπίτι τους

Ενα άνετο SUV για κάθε δραστήριο τρόπο ζωής, μιας και εκτός από τη χαρακτηριστική άνεση στην κατηγορία του και την ευρυχωρία της καμπίνας εμφανίζεται ακόμα πιο βελτιωμένο στον τομέα των καθισμάτων Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross.

Το νέο C3 Aircross είναι ένα SUV που απλοποιεί την καθημερινή ζωή με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, με μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών, νέους αποθηκευτικούς χώρους στη νέα κεντρική κονσόλα, πέντε τεχνολογίες συνδεσιμότητας και 12 τεχνολογίες οδήγησης, με έγχρωμη προβολή των στοιχείων στην οθόνη του Head Up Display και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision.

Το νέο C3 Aircross έχει κερδίσει σε ωριμότητα, έχει αναβαθμιστεί και δείχνει μια πιο ισχυρή προσωπικότητα με το νέο, πολύ εκφραστικό, ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, με νέα χρώματα, χρωματιστά ένθετα στο αμάξωμα και περιβάλλοντα στην καμπίνα. Υιοθετεί μια εντελώς επανασχεδιασμένη μπροστινή όψη, που ενσωματώνει τη νέα «υπογραφή» της Citroen, με τους προβολείς LED που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και νέα ασημί-γκρι προστατευτική σχάρα.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης, με έως και 70 εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών. Για την καμπίνα, το νέο C3 Aircross προσφέρει τέσσερα διαφορετικά, αρμονικά και ζεστά περιβάλλοντα, τρία από τα οποία είναι καινούργια.

Το νέο C3 Aircross κάνει τους επιβάτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους βελτιώνοντας περαιτέρω την άνεση, χάρη στα νέα καθίσματα Advanced Comfort (προαιρετικά από την έκδοση Feel, στάνταρ στην έκδοση Shine).

Εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία, ιδίως όσον αφορά τον χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, καθώς και απαράμιλλη προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες, με το πίσω κάθισμα να κινείται κατά 150 mm προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε δύο ανεξάρτητα μέρη.

Ενα άλλο βασικό πλεονέκτημα του εσωτερικού είναι η εξαιρετική του φωτεινότητα χάρη στις μεγάλες επιφάνειες με τζάμια και την πανοραμική γυάλινη οροφή.

Ο χώρος για τις αποσκευές μπορεί να κυμανθεί από τα 410 έως τα 520 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος, το οποίο όταν αναδιπλωθεί προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο 1.289 λίτρων.

Το νέο C3 Aircross προσφέρει ένα πλήρες φάσμα τεχνολογιών για να εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια πίσω από το τιμόνι: ξεχωρίζουν τα 12 διαισθητικά βοηθήματα οδήγησης, με την έγχρωμη οθόνη του Heau Up Display συστήματος να περιλαμβάνεται σε αυτά και το Grip Control με Hill Assist Descent.

Το νέο C3 Aircross SUV προσφέρεται με αποδοτικούς, σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομία καυσίμου, και ισχυρούς κινητήρες PureTechpetrol και BlueHDiDiesel, ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών Euro 6d τελευταίας γενιάς. Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο άμεσα στις εκθέσεις της Citroen.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x