F1

F1: Αυστηρές ποινές για όποιον παραβεί τους κανονισμούς ενόψει ούγγρικου Grand Prix

Κίνδυνος φυλάκισης, αλλά και χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και τις 15.000€ ήταν τα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ουγγαρίας με φόντο το Grand Prix.

Ο επόμενος αγώνας που έχει προγραμματιστεί στο καλεντάρι της F1 είναι το προσεχές σαββατοκύριακο στη Βουδαπέστη, ωστόσο, για να καταστεί δυνατό να διεξαχθεί χωρίς κρούσματα θα πρέπει με ευλαβική προσοχή να τηρηθούν τα μέτρα που έχει ανακοινώσει στους διοργανωτές η κυβέρνηση της χώρας.

Τα μέτρα είναι τόσο συγκεκριμένα που, όπως τονίζουν, οποιαδήποτε παράβαση που θα μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία θα επιφέρει χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να φτάνει και τις 15.000€ και, στη χειρότερη των περιπτώσεων, ακόμη και φυλάκιση.

Όσοι θα εισέλθουν στη Βουδαπέστη για το τουρνουά δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να παραβούν τους κανονισμούς για τη διαμονή τους και την υποχρεωτική παραμονή τους στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό. Όπως τονίζουν πηγές της κυβέρνησης και αναφέρεται στα δημοσιεύματα, αυτό έχει άπαντες αποδέκτες, ωστόσο ισχύει παραπάνω για όσους θα μεταβούν στη Βουδαπέστη από πληττόμενες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ευρωπαϊκών χωρών που μετρούν πολλά κρούσματα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x