F1

Ο εξωγήινος Φερστάπεν έδωσε παράσταση τίτλου στο Σπα!

Αν και ξεκίνησε 15ος, ο μαγικός Μαξ Φερστάπεν έκανε «όργια» στο Σπα, πήρε τη νίκη και αγκάλιασε τον τίτλο στη Formula 1, την ώρα που η Red Bull πανηγύρισε το 1-2!

Όλο και πιο κοντά στο back to back πρωτάθλημά του στη Formula 1 είναι ο Μαξ Φερστάπεν! Ο φοβερός Ολλανδός πιλότος, αν και ξεκίνησε 15ος εξαιτίας ποινής, κατάφερε από νωρίς στο Grand Prix του Σπα να πιάσει κορυφή και τελικά να πανηγυρίσει τη νίκη με εμφατικό τρόπο!

Η μέρα ξεκίνησε... περίεργα. Μόλις στον πρώτο γύρο, ο Αλόνσο που είχε κάνει εξαιρετική εκκίνηση είχε επαφή με τον Χάμιλτον που βούτηξε στα φρένα αλλά και πολύ επικίνδυνα για να τον περάσει. Η επαφή των δύο είχε ως αποτέλεσμα να εγκαταλείψει ο Βρετανός! «Τι ανόητος!», φώναζε στο team radio ο Ισπανός.



Από εκεί και μετά τα πράγματα ήταν απλά. Ο Φερστάπεν άρχισε να κερδίζει τη μια θέση μετά την άλλη. Μόλις στον 12ο γύρο πέρασε πρώτος όταν ο Σάινθ μπήκε στα pit και λίγο αργότερα, μόλις και αυτός άλλαξε ελαστικά, τον πέρασε κανονικά και άρχισε να χτίζει μια διαφορά ασφαλείας. Την ίδια ώρα ο Πέρεζ τον ακολουθούσε, αφήνοντας τον Ισπανό της Ferrari τρίτο.

Από εκεί και πέρα, ο Ράσελ που πάλεψε αρκετά για να βρεθεί στο βάθρο αρκέστηκε στην τέταρτη θέση, ο Λεκλέρ που δεν του «βγήκε» ο αγώνας έμεινε πέμπτος, ενώ ο Αλόνσο τερμάτισε έκτος. Βέβαια με μια ποινή μετά το τέλος, ο Μονεγάσκος έπεσε μια θέση κάτω.


Διαβάστε το live

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x