F1

Πιλότοι και ομάδες της Formula 1 αποθεώνουν τον Φέτελ

Σύσσωμη η οικογένεια της Formula 1, αποθεώνει τον Σεμπάστιαν Φέτελ μετά από την απόφαση του να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Μετά από τον Μικ Σουμάχερ, σιγά σιγά σύσσωμος ο κόσμος της Formula 1 έχει ξεκινήσει να αποθεώνει και ευχαριστεί τον Σεμπάστιαν Φέτελ, για όσα έχει προσφέρει στο άθλημα, μέσα από το twitter.

Αρχικά ο επτά φορές πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, έγραψε: «Σεμπ, είναι τιμή μου που σε αποκαλώ ανταγωνιστή μου και ακόμα μεγαλύτερη τιμή που σε αποκαλώ φίλο μου. Δεν έχω αμφιβολίες πως ότι και να ακολουθήσεις στην ζωή σου, θα είναι συναρπαστικό, με νόημα και ανταμοιβή. Σε αγαπάω, φίλε».



Η HAAS σε απάντηση στο ποστάρισμα του πιλότου της, Μικ Σουμάχερ, που ευχαρίστησε τον Γερμανό για όσα έγραψε, πρόσθεσε ένα: «Όλοι μας»



Ο έτερος πιλότος της Mercedes, Τζόρτζ Ράσελ ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι οι δύο τους και έγραψε: «Απόλαυσε την απόσυρση σου Σεμπ, είσαι ένας πραγματικός θρύλος της F1! Θα μας λείψεις φίλε»



Η Red Bull Racing στην οποία έχει υπάρξει πιλότος ο Φέτελ, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα μαζί της, έστειλε και το δικό της μήνυμα, στιγμές από την πορεία του στην αυστριακή ομάδα.



























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x