F1

Στήριξαν τον Λεκλέρ, Φερστάπεν και Red Bull μετά το λάθος στο Grand Prix της Γαλλίας

Την στήριξη του Μαξ Φερστάπεν και της Red Bull είχε ο Σαρλ Λεκλέρ, μετά από την 3η εγκατάλειψη της χρονιάς στο Grand Prix της Γαλλίας. Στο πλευρό του Μονεγάσκου και ο Ματία Μπινότο με τον Σάινθ.

Σε ακόμα ένα Grand Prix μέσα στην χρονιά, μεγάλος άτυχος της ημέρας ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ, καθώς μετά από ένα λάθος τους στην πίστα της Γαλλίας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για 3η φορά μέσα στη σεζόν, ενώ ήταν επικεφαλής του αγώνα.

Αυτή η ατυχία του Μονεγάσκου έδωσε την ευκαιρία στον Μαξ Φερστάπεν να πάρει για ακόμα μια φορά την πρώτη θέση, που του έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, μετά από το τέλος του αγώνα ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, έσπευσε να στηρίξει τον Λεκλέρ, αναφέροντας: «Λυπάμαι για εκείνον. Δεν είναι κάτι ωραίο, και το ξέρει. Πιστεύω ότι θα είχαμε μια αληθινά καλή μάχη μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, ποτέ δεν έγινε, αλλά ευτυχώς ο Σαρλ είναι καλά»

Στο πλευρό του Μονεγάσκου στάθηκε και ο διευθυντής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ που δήλωσε: «Δεν ξέρω αν συνέβαλλε κάτι άλλο στο ατύχημά του, αλλά είναι πολύ δυνατός οδηγός. Θέλω να πω, αυτοί οι δύο οδηγοί (σ.σ.: Λεκλέρ και Φερστάπεν) λειτουργούν σε τόσο υψηλό επίπεδο και πιέζουν τόσο πολύ ο ένας τον άλλον. Αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται στο απόλυτο όριο σε αυτές τις συνθήκες. Η δική του κακοτυχία ήταν δική μας καλοτυχία σήμερα, κι υπάρχουν διαρκώς μεταπτώσεις στη διάρκεια της χρονιάς»

Για το γεγονός του ατυχήματος, ο διευθυντής της Ferrari Ματία Μπιινότο, ανέφερε: «Ήταν ένα μικρό λάθος, συνέβη. Νομίζω πως αυτό που είπα στον Σαρλ ήταν ότι κάνουμε τη ζωή μας λίγο δυσκολότερη, αλλά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Θα απολαύσαμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x