F1

F1: Το μονοθέσιο της νέας εποχής!

Η Formula 1 και FIA παρουσίασε το μονοθέσιο της σεζόν 2022, μέσω του οποίου σηματοδοτείται η νέα εποχή στη F1.

H F1 αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να μπει σε μια νέα και εντελώς διαφορετική εποχή, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Formula 1 και FIA έκανα σήμερα τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου για το 2022 στην πίστα του Silverstone, εκεί όπου το ερχόμενο τριήμερο (16-18/7) θα πραγματοποιηθεί το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας. Μάλιστα, στην παρουσίαση έδωσαν το παρών και οι 20 πιλότοι, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά το νέο αμάξωμα.

Όπως θα παρατηρήσετε στις παρακάτω εικόνες, το μονοθέσιο της νέας σεζόν θα έχει αρκετές αλλαγές με τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η μεγαλύτερη διαφορά του είναι πως απουσιάζουν τα πολλά αεροδυναμικά συστήματα στα πλαϊνά του αμαξώματος. Μια απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αφού η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η αεροδυναμική τεχνολογία και τεχνογνωσία των ομάδων είχε φτάσει στα πικ, με αποκορύφωμα να μειωθούν αισθητά οι προσπεράσεις.

Επιπλέον, μία ακόμα διαφορά σε σχέση με τα τωρινά μονοθέσια εντοπίζεται στις ρόδες. Συγκεκριμένα, τα ελαστικά πλέον είναι λεπτότερα, ενώ στους δύο μπροστινούς τροχούς έχουν τοποθετηθεί ειδικά καλύμματα. Τέλος, αλλαγές παρουσιάζονται και στην αεροτομή, η οποία έγινε πιο κοντή φαρδιά.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x