F1

F1: Τραυματίστηκαν θεατές μετά από κατάρρευση οροφής κερκίδας στο Grand Prix της Βραζιλίας

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που έπληξαν την περιοχή στην πίστα του Ιντερλάγκος, είχαν σαν αποτέλεσμα να οδηγήσουν στη διακοπή των κατατακτήριων του Grand Prix, αλλά και να κινδυνεύσουν ζωές θεατών.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Βραζιλίας δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πίστα του Ιντερλάγκος, οδήγησαν τους αγωνοδίκες στην οριστική διακοπή της διαδικασίας λίγο πριν το φινάλε του Q3. Μέχρι εκείνη την ώρα, ο Μαξ Φερστάπεν είχε τον ταχύτερο χρόνο, με αποτέλεσμα να πάρει την ενδέκατη του pole position στη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, λίγο έλειψε να υπάρξουν πολύ... χειρότερα από τη θεομηνία που ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή του Σάο Πάολο, καθώς, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα κινδύνεψαν ζωές θεατών.

Συγκεκριμένα, αρκετοί φίλοι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, μετά από κατάρρευση ενός τμήματος από τις κερκίδες της πίστας. Η ένταση των ανέμων ήταν τόσο ισχυρή που γκρέμισε ένα μέρος του στεγάστρου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός μεταξύ των θεατών.

Οι εικόνες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη... μανία της φύσης που έπληξε την πίστα προκαλούν σοκ...





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x