Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Όσα θα γίνουν στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ...

...και δεν θα δείτε από καμία κάμερα. Μπέσα. Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε λέμε...

17:20 - Το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού μπαίνει στη Συγγρού. Συναντάει πολυμελές μπλόκο. Ο επικεφαλής αστυνομικός ζητάει από τον Γιάννη Βονόρτα να κατέβει για να του μιλήσει. Μόλις ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον πλησιάζει, αυτός του λέει «μια ενημέρωση θα κάνω, για να μην ξεχαστείτε: Όλο ευθεία και μετά αριστερά, έτσι; Μπουχαχά...»

18:10 - Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν για ζέσταμα. Οι περίπου 15.000 φίλαθλοι που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο φωνάζουν στον Τζιμπούρ κάτι που μοιάζει με «σκρντπ... σκισ’ τους την πωλάρα τρομοκράταρε... τρία μπαλάκια στον πελάτη... μπρκλρτ...».

18:15 - Στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει ο Μίτσελ. Περίπου 50 νοματαίοι που βρίσκονται κοντά αρχίζουν να κουνάνε ένα πράσινο χαρτί με μία κότα και να του το δείχνουν, κουνώντας ρυθμικά τον μέσο. Ο Ισπανός δεν καταλαβαίνει τι του λένε, χαμογελάει αμήχανα και απομακρύνεται.

18:22 - Οι παίκτες του ΠΑΟ ξεκινάνε προθέρμανση. Κάποιοι στις κερκίδες αρχίζουν να ξεκουμπώνουν τα τζιν τους -για να μη σφίγγεται προφανώς ο καβάλος τους, ενώ μίμηση ήχων μαϊμούς συνοδεύει κάθε επαφή των Σισοκό, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ και Σο με την μπάλα. Ξαφνικά ένας βγάζει μια μπανάνα αλλά πριν οι σεκιούριτι -που κινήθηκαν αστραπιαία προς το μέρος του- προλάβουν να την κατασχέσουν, την ξεφλουδίζει και την τρώει.

19:06 - Ο Σεϊταρίδης κάνει σκληρό φάουλ στον Μανωλά. Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού σηκώνεται και εξαγριωμένος ζητάει το λόγο από τον αντίπαλό του με τη φράση «Πας καλά αγόρι μου; Θέλεις να τραυματίσεις τον παίκτη των 7 εκατομμυρίων ευρώ και να ‘χουμε άλλα μετά;». Απορημένος ο Γιούρκας ρωτάει «Για σένα μιλάς;». «Φυσικά», ανταπαντάει ο Μανωλάς, «αφού τόσο με κοστολόγησε ο Ολυμπιακός σε βολιδοσκόπηση της Μονακό». «Είσαι και χωρατατζής, πανάθεμά σε... Ρε ούτε στο Football Manager, με πειραγμένο editor, δεν κοστίζεις τόσο», κλείνει την κουβέντα ο Γιούρκας.

19:38 - Ο Φιγκερόα σκοράρει με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Βιτόλο. Το γκολ τελικά ακυρώνεται διότι μετά από επιτόπια, ενδελεχή παρατήρηση του βίντεο, ο διαιτητής αποφάσισε ότι ο Κατσουράνης ήταν οριακά οφσάιντ .

Ημίχρονο - Δημοσιογράφος ξυλοκοπείται άγρια από οπαδούς στο κυλικείο του γηπέδου, επειδή παρήγγειλε «μια πράσινη». Συμβαίνουν αυτά...

20:16 - Το γήπεδο εν χορώ απαιτεί να μπει μέσα ο Μήτρογλου. Μετά από δύο λεπτά αλλάζουν γνώμη και τραγουδάνε για τον Φετφατζίδη. Μετά θυμούνται τον «μάγο» Ζιοβάνι. Μετά βρίζουν τον Κοστάντζο. Μετά αναπολούν τον «Τζόλε» και τον Γκαλέτι. Μετά απαιτούν να δουν τον Πάντελιτς.

20:26 - Τελικά στο 70’ μπαίνει ο Ιμπαγάσα στη θέση του Μασάντο. Λίγα λεπτά αργότερα συμβαίνει αυτό που όλοι ήξεραν ότι θα συμβεί: Ο Αργεντινός βγάζει μαγική ασιστ στον Τζιμπούρ, ο οποίος κάνει το 1-0, που είναι και το τελικό σκορ.

20:54 - Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι έχουν κάνει μια «περασιά» στον «ΠΑΟ και τη Λεωφόρο», μουσικά τουλάχιστον, βεγγαλικά αστράφτουν στον ουρανό, μπλούζες με το «40 εμείς, 37 όλοι σας» κυματίζουν περήφανα, τα πρωτοσέλιδα «Θεέ μου τι μπαλάρα!», «Μια ζωή πελάτης!», «1-0 αντί 5-0», «Φτου σας κοράκια» κλπ. ετοιμάζονται κι η ζωή επανέρχεται σιγά-σιγά στους κανονικούς της ρυθμούς.

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x