F1

Στην Alpine από το 2023 ο Πιέρ Γκασλί

Την απόκτηση του Πιέρ Γκασλί για τη σεζόν 2023 της F1 ανακοίνωσε η Alpine, βρίσκοντας έτσι τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Αλόνσο.

Πιλότος της Alpine θα είναι από το 2023 ο Πιέρ Γκασλί, όπως ανακοινώθηκε από τη γαλλική ομάδα στα πλαίσια του GP της Ιαπωνίας, συνθέτοντας έτσι ένα πλήρως γαλλικό δίδυμο με τον Εστέμπαν Οκόν. Η AlphaTauri, από την άλλη, ανακοίνωσε αμέσως τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Νικ ντε Βρις.

Η Alpine έψαχνε εδώ και δυόμισι μήνες τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Αλόνσο, που έχει ήδη συμφωνήσει με την Aston Martin για την επόμενη σεζόν, και το βρήκε στο πρόσωπο του Γάλλου που μοιάζει ιδανική επιλογή. Στα 27 του, έχει ήδη πολύ μεγάλη εμπειρία, με πάνω από 100 αγώνες στο ενεργητικό του, έχει κερδίσει ήδη ένα GP ενώ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει συνεχώς υπερβάσεις με βάση τις προδιαγραφές του μονοθεσίου της Alpha Tauri.

Ο Ντε Βρις, από την άλλη πλευρά, πρωταθλητής της Formula 2 το 2019, θα βρίσκεται το 2023 στο γκαράζ της Alpha Tauri δίπλα στον Γιούκι Τσουνόντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x