F1

Formula 1: Ζητάει την τιμωρία του Φερστάπεν η Mercedes

Οι άνθρωποι της Mercedes ζητάνε από την FIA να επανεξετάσουν το συμβάν του Χάμιλτον με τον Φερστάπεν, θεωρώντας πως πρέπει να τιμωρηθεί ο δεύτερος.

Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας έχει και συνέχεια… Οι άνθρωποι της Mercedes έκαναν γνωστό μέσω των social media τους, πως έχουν αποστείλει επιστολή στην FIA ώστε να επανεξετάσει το συμβάν του Χάμιλτον με τον Φερστάπεν.



Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Mercedes ζητάνε την τιμωρία του Ολλανδού πιλότου της Red Bull Racing και ενώ απομένουν τρία Γκραν Πρι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τη διαφορά να έχει πέσει ανάμεσα στους δύο στους 14 πόντους (και τον Φερστάπεν να προπορεύεται).

«Η Mercedes-AMG Petronas F1 Team επιβεβαιώνει ότι σύμφωνα με το Άρθρο 14.1.1 του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, ζητάει την επανεξέταση του συμβάντος στην στροφή 4, ανάμεσα στο αυτοκίνητο με τον αριθμό 44 και εκείνο με τον αριθμό 33, στον 48ο γύρο του βραζιλιάνικου Grand Prix, καθώς υπάρχουν νέα στοιχεία τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα την ώρα που οι αγωνοδίκες πήραν την απόφασή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.



Από την FIA, πάντως, είχαν αποφασίσει να μην τιμωρήσουν τον Φερστάπεν αφού δεν είχαν αρκετά και υπαρκτά στοιχεία, ούτε και τα τηλεοπτικά πλάνα που να μπορούσαν να τους βοηθήσουν να πάρουν μια διαφορετική απόφαση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x