F1

Ταχύτερος ο Σάινθ στα πρώτα δοκιμαστικά της Ουγγαρίας

Με τον Κάρλος Σάινθ να είναι ταχύτερος οδηγός, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά του Ουγγρικού Grand Prix της Formula 1.

Με χρόνο 1:18.750 ο Κάρλος Σάινθ ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, στο Grand Prix της Ουγγαρίας για τη Formula 1.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μαξ Φερτσάπεν με χρόνο 1:18.880, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ με χρόνο 1:19.039 έμεινε στην 3η θέση του πίνακα. Μάλιστα κάτι που θα είναι πολύ ενδιαφέρον στο αγώνα της Κυριακής, είναι πως τα μονοθέσια της Ferrari, ήταν εντυπωσιακά στο δεύτερο κομμάτι της πίστας.

Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ήταν αυτός που ήταν στην κορυφή, με χρόνο 1:20.184, ωστόσο σε κάποιο σημείο ο Μονεγάσος κατάφερε να μειώσει και άλλο τον χρόνο του, στο 1:19.426, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο τον teammate του στη 2η θέση, ενώ στην συνέχεια έπεσε στην 3η θέση με τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull, να είναι κατά δύο δέκατα πιο αργός από τον Λεκλέρ.

Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, και ενώ ο Λεκλέρ έκανε ακόμα μια φορά ταχύτερο χρόνο με 1:19.262, αλλά ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να απαντήσει και να ρίξει το χρονόμετρο κάτω από το 1:19.

Σε εκείνο το σημείο ο Κάρλος Σάινθ έδειξε πως είναι πιο γρήγορος, κάνοντας χρόνο 1:18.750 που του έδωσε και την πρώτη θέση.

Πολύ καλή μέρα ήταν για τον Λάντο Νόρις και την McLaren, καθώς στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε χρόνο 1:19.299 και ανέβηκε στην 4η θέση. Για τις δύο Mercedes, Τζόρτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον, τερμάτισαν στην 5η και 7η θέση, ενώ στην 6η θέση βρέθηκε ο Σέρχιο Πέρες, που παρά την προσπάθεια που έκανε στο τελευταίο λεπτό ήταν με διαφορά η καλύτερη της ημέρας για τον ίδιο, δεν κατάφερε να κερδίσει θέσεις.

Grand Prix Ουγγαρίας: Ταχύτερος ο Σάινθ στα πρώτα FP1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x