Νέα μοντέλα

H C-Class ηλεκτρικά αυτόνομη για 100 χλμ.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας γενιάς C-Class, ήρθε η ώρα και για τη διαθεσιμότητα της plug-in-hybrid έκδοσης C 300 e, όπως και της στέισον βάγκον έκδοσης C 300 e Estate.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας γενιάς C-Class, ήρθε η ώρα και για τη διαθεσιμότητα της plug-in-hybrid έκδοσης C 300 e, όπως και της στέισον βάγκον έκδοσης C 300 e Estate. Το λανσάρισμα της λιμουζίνας (σεντάν) στην ελληνική αγορά είναι γεγονός με τιμή εκκίνησης τις 58.250 ευρώ, ενώ η έκδοση στέισον βάγκον θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στις εκθέσεις τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα πετρελαιοκίνητα plug-in hybrid μοντέλα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ηλεκτρική αυτονομία αυξήθηκε σε περισσότερα από 100 χιλιόμετρα (σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP) και με ηλεκτρική ισχύ 129 ίππους, οι καθημερινές διαδρομές μπορούν ως επί το πλείστον να καλυφθούν σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία χωρίς τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης, δηλαδή της δίλιτρης έκδοσης του τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα Μ254. Χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, η κινητική ενέργεια αυξάνεται όταν το όχημα φρενάρει ή η διαδρομή είναι κατηφορική. Η απόδοση του συστήματος ανάκτησης τώρα υπερβαίνει τα 100 kW.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x