Νέα μοντέλα

H CUPRA… γιορτάζει με το CUPRA Formentor VZ5

To CUPRA Formentor VZ5 είναι εξοπλισμένο με πεντακύλινδρο κινητήρα 2.5 TSI με ισχύ 390PS και ροπή 480Nm, για τους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Το CUPRA Formentor, το πρώτο όχημα που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη μάρκα, ξεπερνάει τα όρια με την Παγκόσμια Πρεμιέρα του CUPRA Formentor VZ5 που συμπίπτει με την τρίτη επέτειο της CUPRA ως ανεξάρτητης μάρκας.


Με πεντακύλινδρο κινητήρα σε αμάξωμα CUV υψηλής απόδοσης, με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ικανότητα και ακόμη πιο εξελιγμένη οδηγική εμπειρία, το CUPRA Formentor VZ5 προορίζεται να προσφέρει μια μοναδική πρόταση στην αγορά. Το CUPRA Formentor αποτελεί ήδη το μανιφέστο του DNA της CUPRA, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο να προσφέρει ένα εικονικό μοντέλο που συνδυάζει την καινοτομία με μία δυναμική εμπειρία οδήγησης. Το Formentor VZ5 οδηγεί αυτά τα χαρακτηριστικά πέρα από τα όρια.


«Καθώς γιορτάζουμε την 3η επέτειο της CUPRA, το Formentor VZ5 σηματοδοτεί αυτό το γεγονός με τον εξαιρετικά φημισμένο πεντακύλινδρο βενζινοκινητήρα, συνδυάζοντας τις υψηλές επιδόσεις με πιο εξελιγμένη εξωτερική σχεδίαση ώστε να χαρακτηριστεί το όχημα ως η μέγιστη έκφραση της απόδοσης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων», δήλωσε ο Wayne Griffiths, Πρόεδρος της CUPRA και SEAT.


h-cupra-giortazei-me-to-cupra-formentor-vz50

Ο σπορ χαρακτήρας του CUPRA Formentor VZ5, η έμφαση του πίσω μέρους και το έντονο μήκος του καπό, υπογραμμίζουν τις δυναμικές του αναλογίες, ενώ κάτω από το σμιλευμένο αμάξωμα βρίσκεται ο πεντακύλινδρος κινητήρας 2.5 TSI με απόδοση 390PS (287kW) και 480Nm ροπή. Είναι το τέλειο όχημα το οποίο σηματοδοτεί την 3η επέτειο της CUPRA ως ανεξάρτητης μάρκας, που συνεχίζει με αφοσίωση το έργο της δημιουργίας ξεχωριστών οχημάτων, πιστών στο DNA της. CUPRA Formentor VZ5 Το VZ παραπέμπει στην ισπανική λέξη Veloz που σημαίνει «γρήγορα» για να ονοματίσει την πιο ισχυρή έκδοση του CUPRA Formentor.

h-cupra-giortazei-me-to-cupra-formentor-vz51

Ο κορυφαίος πεντακύλινδρος βενζινοκινητήρας 390PS προσφέρει την απόλυτη έκφραση του DNA της μάρκας CUPRA. Συνδυάζει ένα προηγμένο πλαίσιο με λειτουργίες οδήγησης και DCC Slider, προοδευτικό τιμόνι, προηγμένο κιβώτιο ταχείας αλλαγής με τη διασφάλιση του συστήματος τετρακίνησης 4Drive, δυναμισμό, επιδόσεις και συναίσθημα. Οι προηγμένες τεχνολογίες καλύπτονται από εξωτερική σχεδίαση που οδηγεί την αισθητική πέρα από τα όρια, χρησιμοποιώντας λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και πιο επιθετική εμφάνιση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x