sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Head-to-head: Επστάιν vs Αλμπάνη

Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης κοντράρονται σε μια μάχη δίχως… αύριο και το sportfm.gr παρουσιάζει τους απόλυτες πρωταγωνιστές των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν!

Ένα ματς δίχως… αύριο, ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου», ένας αγώνας «μια κατηγορία»!

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα (15 βαθμούς) και στον Απόλλωνα Σμύρνης (16 βαθμούς) που ανοίγει το Σάββατο (15:00) την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας!

Οι δύο ομάδες δίνουν την δική τους μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και μόνο μία από αυτές θα καταφέρει στο φινάλε να σώσει την παρτίδα. Για να φτάσουν μέχρι εδώ, όμως, είχαν και μερικά «ατού». Κάποιους παίκτες που βγήκαν μπροστά σε αρκετά ματς και τράβηξαν το… κουπί!

Πρόκειται για δύο πλάγιους μεσοεπιθετικούς, που έχουν σκοράρει από τέσσερα τέρματα και αποτελούν τα «βαριά» χαρτιά των ομάδων. Ο Ντένις Επστάιν για τους Φαίακες και ο Χρήστος Αλμπάνης για την Ελαφρά Ταξιαρχία είναι οι πρωταγωνιστές και το sportfm.gr βάζει τους δύο ποδοσφαιριστές στο «ζύγι»! Το αποτέλεσμα; Να... ισορροπούν σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες!

Χρόνος συμμετοχής: Υπερτερεί ελαφρώς ο Αλμπάνης

inner

Ο Χρήστος Αλμπάνης έχει αγωνιστεί και στα 21 παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τον Ντένις Επστάιν να μην έχει παίξει μόλις σε ένα λόγω τιμωρίας. Ωστόσο, ο Έλληνας εξτρέμ έχει αγωνιστεί 224 λεπτά περισσότερα καθώς έχει βγει πολύ λιγότερες φορές αλλαγή από τον Γερμανό!

Παρουσία στο επιθετικό κομμάτι: Ίσα βάρκα ίσα νερά

inner

Στα ίδια επίπεδα βρίσκονται επιθετικά οι δύο ποδοσφαιριστές. Στην μία κατηγορία ο ένας υπερτερεί, στην άλλη ο άλλος! Αμφότεροι είναι πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους με τέσσερα τέρματα, με τον Επστάιν να έχει δημιουργήσει μία τελική παραπάνω (σσ. 23 έναντι 22) κάτι που κάνει ελαφρώς πιο... αποτελεσματικό τον παίκτη του Απόλλωνα. Ο εξτρέμ των Φαιάκων έχει τέσσερα περισσότερα εύστοχα γεμίσματα, ωστόσο έχει επιχειρήσει 45 παραπάνω! Ο Αλμπάνης από τη μεριά του έχει ολοκληρώσει 76 πάσες έναντι 41 του αντιπάλου του αλλά έχει κάνει 119 λάθη, με τον Γερμανό να έχει 53 λιγότερα!

Τακτικό κομμάτι: Λίγο καλύτερος... αμυντικός ο Αλμπάνης

inner

Παρότι είναι από την φύση τους επιθετικογενείς παίκτες, τόσο ο Ντένις Επστάιν όσο και ο Χρήστος Αλμπάνης βοηθάνε όσο μπορούν και στο τακτικό κομμάτι. Ο Γερμανός έχει 14 κλεψίματα και 11 επεμβάσεις, με τον Έλληνα άσο να έχει 23 και 7, αντίστοιχα. Ο Επστάιν, βέβαια, είναι πιο… άτακτος καθώς έχει δεχθεί 6 κίτρινες κάρτες, με τον Αλμπάνη να έχει μόλις 1!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x