F1

Mercedes: Συνεχίζονται τα προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων

Ο υπεύθυνος στρατηγικής της Mercedes, Τζέιμς Βάουλς, τόνισε πως η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιδιορθώσει το πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

Παρά την εύκολη νίκη του Βάλτερι Μπότας στον Grand Prix της Αυστρίας, η Mercedes συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το μονοθέσιο της και το κιβώτιο ταχυτήτων.

Μία παρεμβολή στα ηλεκτρονικά συστήματα, σε συνάρτηση με τους κραδασμούς από τα kerbs, ήταν ο λόγος που βρέθηκαν κοντά στην εγκατάλειψη τα δύο μονοθέσια στον αγώνα της Κυριακής.

Η ομάδα παραδέχθηκε πως έγιναν προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο τόνισαν πως δεν υπάρχει γρήγορη λύση στο ζήτημα.

Ο υπεύθυνος στρατηγικής των πρωταθλητών, Τζέιμς Βάουλς, δήλωσε: «Έχουμε άτομα στο εργοστάσιο που δουλεύουν μέρα-νύχτα πάνω σε αυτό, για την ακρίβεια δούλευαν παράλληλα με τον Grand Prix. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά κομμάτια στα κιβώτια ταχυτήτων που δυσλειτουργούν, πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αντέξουν σε ένα Grand Prix».

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x