Η παρακάτω ιστορία θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για ελληνική ταινία του παρελθόντος. Εκείνος ταλαντούχος και πλούσιος ποδοσφαιριστής που ζει σε βίλα αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών. Εκείνη πρωτοετής φοιτήτρια που ζει στην εστία του πανεπιστημίου και κυκλοφορεί στην πόλη με ένα μικρό αυτοκίνητο. Και οι δύο ζουν τα πρώτα στάδια του έρωτα και λογικό είναι να έχουν τραβήξει το φωτογραφικό φακό των εφημερίδων.
Σύμφωνα, με την εφημερίδα Sun, μια 18χρονη Αγγλίδα έχει κλέψει την καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο τον τελευταίο καιρό. Το νέο αμόρε του Πορτογάλου σταρ ονομάζεται Ολίβια Σόντερς και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις ενός κλαμπ.
Μπορεί αυτός να είναι πασίγνωστος και εκείνη ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που επιστρέφει στο σπίτι της μετά τις εξόδους με την Bentley του ποδοσφαιριστή, όμως οι φίλοι της υποστηρίζουν πως ο τυχερός της υπόθεσης είναι ο Ρονάλντο. «Είναι τυχερός που κέρδισε ένα κορίτσι σαν τη Λιβ. Είναι φιλόδοξη, έξυπνη, όμορφη και διαφέρει αρκετά από τα πρότυπα των WaGs*» δήλωσε άνθρωπος του φιλικού της περιβάλλοντος στην εφημερίδα.
* WaGs : Wifes and Girlfriends, έτσι ονομάστηκαν οι σύντροφοι των παικτών της εθνικής ομάδας της Αγγλίας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






