Το βόλεϊ… βγάζει ωραία κορίτσια, αυτό το γνωρίζαμε. Πλέον, όμως έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται πως είναι το άθλημα με τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ κορίτσια! Ο λόγος είναι η Βασιλική Τσιρογιάννη, αθλήτρια της Ελπίδας Θεσσαλονίκης, η οποία αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς για το 2012. Βλέποντας φωτογραφίες της πανέμορφης Βασιλικής, πάμε στοίχημα πως θα γεμίζουν τα γήπεδα σε αγώνες βόλεϊ;
Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, η Βασιλική βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 76 εκατοστά και είναι κεντρική της ομάδας βόλεϊ Ελπίδας Θεσσαλονίκης. Επίσης, σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Με το υπέροχο βλέμμα της ξελογιάζει ακόμα και την μπάλα!
Φοράει την φανέλα με τον αριθμό 18 και έχει τρομερή άνεση μπροστά στο φακό, λες και «καρφώνει» χωρίς μπλοκ!
Σύντροφός της είναι ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου του ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλευρό της, μαζί με την οικογένειά της.
Μιχάλης Ηλιού
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






