Κινηματογράφος

Η Κέιτ Γουίνσλετ κράτησε την αναπνοή της κάτω από νερό για επτά λεπτά στα γυρίσματα του Avatar!

Φαίνεται πως η Κέιτ Γουίνσλετ έσπασε το ρεκόρ για κράτημα της αναπνοής σε γυρίσματα ταινίας του Χόλιγουντ, καθώς έμεινε κάτω από το νερό για πάνω από επτά λεπτά στα γυρίσματα του Avatar!

Η Κέιτ Γουίνσλετ συμμετέχει στο σίκουελ του Avatar και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, φαίνεται πως... έσπασε το ρεκόρ του Τομ Κρουζ για την περισσότερη ώρα κάτω από το νερό δίχως αναπνοή!

Η Βρετανίδα ηθοποιός φέρεται να έμεινε μέσα στο νερό για επτά λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας τον Κρουζ που το είχε πράξει για έξι λεπτά γυρίζοντας το Mission: Impossible - Rogue Nation το 2015.

Σημειώνεται πως η Γουίνσλετ, που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Ρόναλ στο Avatar: The way of the water δεν προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση για τις ανάγκες κάποιας σκηνής αλλά από μόνη της, θέλοντας να δοκιμάσει τα όριά της μετά από μπόλικα μαθήματα καταδύσεων - τα οποία παρακολούθησαν όλοι σχεδόν οι ηθοποιοί της ταινίας.

Όπως δήλωσε η ίδια, «υπάρχει βίντεο που βγαίνω από το νερό και ρωτάω αν έχω πεθάνει και μετά ρωτάω επί τόπου τον χρόνο μου. Όταν μου το είπαν, δεν το πίστευα».


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ, εκτός Χόλιγουντ, είναι 24 λεπτά, ενώ υπολογίζεται πως ένας άνθρωπος δίχως εκπαίδευση αντέχει περίπου 90 δευτερόλεπτα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x