TV

Big Brother: Αποχώρησε ο Μιχάλης, ισοψηφία για τον πρώτο υποψήφιο

Ο Μιχάλης Γαβαλάς είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother μετά την ψηφοφορία του κοινού. Παναγιώτης και Ισίδωρος ισοψήφισαν για τον πρώτο υποψήφιο της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μιχάλης Γαβαλάς ήταν ο παίκτης που πήρε τις λιγότερες ψήφους από την πεντάδα των υποψηφίων αυτής της εβδομάδας και έτσι αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Αντίθετα, στο παιχνίδι παραμένουν η Ευδοκία, ο Νίκος, ο Κωστής και ο Παναγιώτης.

«Έζησα έντονες και όμορφες στιγμές. Δεν ένιωθα ότι ήταν ώρα να φύγω. Σίγουρα θα κρατήσω κάποιους ανθρώπους», τόνισε ο παίκτης που αποχώρησε και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν... σουβλάκια και φτου ξελευθερία».

Στην live ψηφοφορία των παικτών που ακολούθησε για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα, Παναγιώτης και Ισίδωρος ισοψήφισαν. Πλέον ο αρχηγός που θα αναδειχθεί από το σχετικό αγώνισμα (που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας) θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιος από τους δύο παραπάνω θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x